少少懷疑美國示威係咪同中共有關

310 回覆
734 Like 69 Dislike
作用有限,因為共匪五毛會扮曬黑白兩種人互相對罵,挑撥離間,一方面激化示威制造混亂,影響侵侵選情。另一方面要轉移美國民眾同政府視線,由報復共匪將病毒帶嚟美國變成國內動亂,美國政府一定要優先解決後者,咁做可以令美國內部暫時無心機去處理共匪,共匪贏得時間去考慮下一步棋點行
同香港啲政客9up話外國勢力支持香港示威一樣

根本美國人就多垃圾,你見有班人話Coronavirus係fake
仲屌柒美國醫護就知美國人弱智既人都唔少
當然本身有不滿就緊架喇
但你地可以留意下有D扮美國人既支那人係twitter煽動緊
點解知佢地係支那人?因為佢地用既meme全部都係支那自己國內傳播
然後有好多都係口交部班人出既文下面圍爐
唔怪得維尼過國安法唔撚驚,原來仲有呢步棋
輸出生化武器+搞死香港+幫香港既美國內亂+總統選戰
咁多巧合除非你證明俾我睇有鬼喇,我就唔信同中共無關
覺得有推手。呢件事衰左可以令到侵連唔到任。
應該要話比美國人聽黑人喺廣州受到更加不人道嘅待遇
https://lih.kg/2043795
有外国勢力係背後策劃
我發現好多人鍾意空口講白話真係做嘢嘅時候冇人肯幫手,俾你搵到個原因又點樣,件事咪又係咁樣發展。點解唔係諗吓點樣改變
其實因為武肺全世界都好多人失業啦,關美國政府撚事咩,唔好見班友去燒中國領事館
試下再諗返點解開頭咁多國家認為武漢肺炎同流感差唔多威力, 中共嘅宣傳機器早已經滲透晒係全球社交新聞網絡帶風向
係咪嗰啲熊貓頭入面有條醜到無倫嘅撚樣嗰啲柒圖
咁樣講,同中共話香港示威者收美國錢有咩分別。
鳩噏真係唔駛本架。
ccpvirus
唔只啦 用心睇就會睇到係支那野黎 因為佢地D思維同正常人唔同
放火徺侵侵後欄。
Show Blocked User - 負評收集員(八毛)
如果美國呢個難關過唔到真係咪洗指意佢搞得掂土共,土共滲透全世界真係個個都知,而家唔發生都遲早有一日會發生
唔洗估啦 9成9
可以睇下網絡資訊戰
俄羅斯點樣影響美國大選
佢地曾經評估過美國種族問題係最有爭議同輿論嘅議題
多數都可能會係外國打資訊戰嘅地方
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞