少少懷疑美國示威係咪同中共有關

310 回覆
734 Like 69 Dislike
其實次白人警察殺黑人都會變成好大件事
可能民主黨有份
你好唔鍾意人屈中共咩?
疫情放緩關咩事
有咩好處
民主黨 + 支那

支那都算絕地反擊
D暗莊拎晒出嚟 WHO 美奸
雖則啲人計算過2023年支那先行完國運
但求下天收支那
整場8級地震震鳩中南海ok?
微博熱搜:美國警察跪項殺黑人
九運對美國都麻麻
上一個九運
中國鴉片戰爭+太平天國起義
美國就經歷死亡最慘重嘅內戰南北戰爭
孤城淚:你阻止不了他們的怒火

警暴到到都有,係trigger完點解會一發不可收拾,我作為香港人睇到既資訊就係警暴已經有punishment,但當地人睇既可能係點解示威要開槍,點解要針對黑人,點解要選個有種族歧視既總統

中共有無份催化就唔洗問啊貴都知有,但本身美國都應該有佢地深層次矛盾
伸張公義示威實啱架, 但係搶電器舖搶LV店好難解釋

如果香港示威搶LV舖我地都唔使旨意兜到

之前香港都傳過有支共俾錢專搞破壞個運動嘅攪事者一樣, 如果唔係那來捉鬼
呢個post上左藍絲group 廣泛傳緊

望乜撚嘢啊死藍絲 夠薑開account入黎屌返我轉頭啦 而家明係笑尻你地死支那豬 武漢肺炎 中國病毒 入黎啦柒頭
d 五毛仲走出嚟將依單嘢同香港示威相比
唔鐘意d廢老思維姐
過咗成年都冇獨立思維
係咪又要屈毛,又擁護中共啊?
係同連登有關
我地成功輸出革命
中國真係一個好邪惡既國家
好撚多五毛
係youtube勁多
佢地用外國人名reply所有支持香港既comment
但來來去去得幾句
突然諗

如果無清朝時既八國聯軍阻一阻中國既野心

中國可能一早統治左世界百幾年

八國聯軍只係將中國統治世界推遲左
用藍屍邏輯去反擊藍屍係最有效 佢地多數即時hang機
中共可能滲透好多人去美國勢力先作賊心虛講有外國勢力干預
輿論上放火一定可以嘅
前蘇聯文件有大把滲透其他國家嘅protocol, 中共都係蘇聯度學返嚟而家仲青出於藍
你同啲傻閪話香港啲社運同外國勢力有關有咩分別
是非不分仲話革命
係咪姐係美國人反抗不公義既事就係中中共計
香港人出黎抗爭就係天經地義?
一定次次都搶嘢 少見多怪
相反 香港人真係仲好和平
如果香港人學似美國咁(or其他國家)
我估旺角啲舖啲車全部火光熊熊都可以lu 理得你黃定藍店 一樣冇得避
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞