少少懷疑美國示威係咪同中共有關

310 回覆
734 Like 69 Dislike
咁多年黎美國警察對待黑人有歧視或者開槍都有唔少新聞,但發展到有示威者出黎咁樣報復警察就好似真係唔多,所以你嘅推測係值得懷疑。唔排除中共從中製造事端,然後再用網軍去輿論

始終玩左咁多年社會實驗、洗腦教育,蠢個班一定動員到
屈落民主黨同ccp策劃
連登仔唔好咁癡線啦
你估如果有證據證明係民主黨策劃,使唔使你連登仔提水呀?gop一早做嘢啦
個頭腦咁撚簡單仲想做軍師
真係好反智
同香港d建制派口吻一樣
傳到美國人地點諗我地?
迫去大帽山
應該係啦邊有咁巧合
其實無發生到612, d 示威就會謝皮啦,所以市長第一時間say sorry 啦。
呢句同香港收咗美國錢搞亂香港一樣,有美國組織煽動搞亂香港 可能示威個班心諗,我地黑人受歧視都受得多,每次都搞到死人無命先做吓啲野 已經忍無可忍
不過人地網軍全出,有時間都去downvote 下,推d 無聊野上台。
CNN都被人圍係最費解
諗多左
我覺得實有
登都要上位
仲有專搞民主黨
民主黨
Cap低哂佢 tag俾議員 美國需要個集體敵人
冇錯 嗰班五毛係咁想減弱呢個病嘅威力已經畀人cap低曬但係冇人討論
呢個真 上次 講一講就可以將原本全世界都讚嘅台灣變做全世界都質疑台灣係咪歧視
中共嗰套滲透系統已經測試緊威力 而家直接用呢招喺美國本土上面
類似用波台既方式去對付網上既言論
有真野時(敵對派)就會有咁大整到咁大
平時就會整D似真非真既野出黎熱門討論
佢地唔會獨立一個造話題
但真係唔知點解可以好WORK
長時間計會一路將反對派既人打沉
令到反對派冇得以明星又好 名聲都好黎做良好宣傳
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞