少少懷疑美國示威係咪同中共有關

310 回覆
734 Like 69 Dislike
香港周街cctv,成本大好多
侵侵商家佬,始終都係想用談判去解決問題,不過真係太弱
中共真係好仆街.........
咁你有咩橋?
點可以咁樣屈落民主黨度, 唔好唔記得之前民主黨係點樣撐人權法案同支持香港示威者, 作為局外人都係盡量唔好加隻腳入去啦
又陰謀論
同藍絲話示威收錢有咩分別?
咁我夠可以話係法國覆卓啦
我都覺得好鬼
啲時間點太吻合
之前中美貿易戰準備第二輪,點知就整單武肺成功比中共spin走
依家美帝本身準備就香港問題落實打中共
點知國內又整單警察殺黑人案
引番起美國長久以來最大嘅種族問題
重要依家越搞越大

中共果然最撚勁玩分化
依家應該最大矛頭就係因起國民反侵
然後搞到侵連唔到任,咁中共真係成最大贏家
我都覺 好多黑人失業冇野做 好易被中共同佢d代理人用錢收賣搞事
民主黨都有份stand with hk
點解人地要同你解釋
邊個會應你呢個nobody的問題
你點證實真係策劃,你勁過fbi?
散佈fake news點一笑置之

唔支持china joe唔代表要攻擊成個民主黨
唔識美國政治就食花生算啦好嘛

開始果陣我都傾向connect,但而家越睇越似有人想拉香港落水
不如我地twitter幫手提美國小心被分化?
係 唔好老屈嘅
睇得出民主黨幾驚下
[ Twitter 任 務 ] #DeleteTiktok ! 抖音!#blacklivesmatter
https://lih.kg/2042119
可以順便反抖音
美國差佬好仁慈喎
比着係香港一早開咗槍
睇大公報就知
而家睇緊cnn 訪問社區領袖
多數都係話有外人入城搞事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞