[俾arty炸中就係你走位廢] World of tanks

1001 回覆
11 Like 0 Dislike
大佬...打個FW 啫
可唔可以唔好再派成隊紅色比我
我係要人carry囉好冇
大佬...打個FW 啫
可唔可以唔好再派成隊紅色比我
我係要人carry囉好冇

自己carry自己
今日乘5
係嘅話就仆街啦 根本唔會乘到
今日乘5
係嘅話就仆街啦 根本唔會乘到

趕present
x5? 不了
綠燈 50ping 但lag機
綠燈 50ping 但lag機

今晚過百PING
由Obj704升268會唔會後悔?
有冇巴打係用PS4玩?

268仲廢過704

絕對會

268仲廢過704

絕對會

268個精萃應該係點轉身都唔洗縮圈都打得中對方
有冇巴打係用PS4玩?

ps4靚過pc 版
有冇巴打係用PS4玩?

ps4靚過pc 版

你部pc廢姐
有冇巴打係用PS4玩?

ps4靚過pc 版

係靚好撚多

就算同一個map都好似兩個世界咁
有冇巴打係用PS4玩?

ps4靚過pc 版

你部pc廢姐

xeon 1230v3 + 970
唔係勁,但點都唔算廢機

如果你未見過ps4畫質可以自己上youtube睇,免費㗎
有冇巴打係用PS4玩?

ps4靚過pc 版

你部pc廢姐

唔係勁,但點都唔算廢機

PS4真係靚好多喎
雪地場真係成架車都雪
有冇巴打係用PS4玩?

ps4靚過pc 版

你部pc廢姐

唔係勁,但點都唔算廢機

PS4真係靚好多喎
雪地場真係成架車都雪

btw 點解用xeon
有冇巴打係用PS4玩?

ps4靚過pc 版

你部pc廢姐

唔係勁,但點都唔算廢機

PS4真係靚好多喎
雪地場真係成架車都雪

btw 點解用xeon

買xeon,為既唔係效能,而係智慧
當朋友當中仲談論緊買i5定i7既時候,
你彈出一句"我用緊xeon e3-1230v3啦屌你老母"
"i5價錢,i7效能,蔗渣價錢,燒鵝味道,你仲諗i5,i7真係戇撚鳩"
朋友一聽到你講,原來有樣咁抵既野佢地從來未聽過,立即覺得你係隱世電腦高手,
而你係朋友當中既social status立即上升數十級,
女性友人聽到仲會覺得你係可以託付終生既伴侶

所以話,買xeon得到既唔係效能,而係出眾既才華同獨特既眼光
有冇巴打係用PS4玩?

ps4靚過pc 版

你部pc廢姐

唔係勁,但點都唔算廢機

PS4真係靚好多喎
雪地場真係成架車都雪

btw 點解用xeon

"i5價錢,i7效能,蔗渣價錢,燒鵝味道,你仲諗i5,i7真係戇撚鳩"
朋友一聽到你講,原來有樣咁抵既野佢地從來未聽過,立即覺得你係隱世電腦高手,

所以話,買xeon得到既唔係效能,而係出眾既才華同獨特既眼光

屌 得啖笑
利申諗緊ryzen
有冇巴打係用PS4玩?

ps4靚過pc 版

你部pc廢姐

唔係勁,但點都唔算廢機

PS4真係靚好多喎
雪地場真係成架車都雪

btw 點解用xeon

屌 得啖笑
利申諗緊ryzen

AMD霉左一排,都係睇定d先
雖然代好似有望翻身

有冇巴打係用PS4玩?

ps4靚過pc 版

你部pc廢姐

唔係勁,但點都唔算廢機

PS4真係靚好多喎
雪地場真係成架車都雪

btw 點解用xeon

屌 得啖笑
利申諗緊ryzen

雖然代好似有望翻身

Cinebench 屌打6900喎
打機都係少kaby 10~20 fps tops
多工/Stream既話我覺得好撚正
半年前先出左部skylake
如果唔係都狗衝1600X

唔係勁,但點都唔算廢機

PS4真係靚好多喎
雪地場真係成架車都雪

btw 點解用xeon

屌 得啖笑
利申諗緊ryzen

雖然代好似有望翻身

Cinebench 屌打6900喎
打機都係少kaby 10~20 fps tops
多工/Stream既話我覺得好撚正
半年前先出左部skylake
如果唔係都狗衝1600X

今代amd屌打intel
平好多但又有相同效能
TigerP Charioteer Panther2 Ferdinand 全部屎買邊部好
美服撚表示轉左新分房系統紅猴率急速上升
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞