[俾arty炸中就係你走位廢] World of tanks

1001 回覆
11 Like 0 Dislike
見PayPal 有百幾蚊,跟住就買左架濕鳩M4

邊架M4

最新個部?

係...

勁嗎

op 玩3埸即M

邊架M4

最新個部?

係...

勁嗎

係老蘭(好似係)
未返屋企

邊架M4

最新個部?

係...

勁嗎

係老蘭(好似係)
未返屋企

係唔係有點送?

邊架M4

最新個部?

係...

勁嗎

op 玩3埸即M

硬撚到...
竟然無人覺最廢既係foch 155

係唔係有點送?

THE BOX CONTAIN:

1 MODEL KIT - 1 LIQUID CEMENT - 1 TANK GUIDE - 1 POSTER (42x59,4cm) - WORLD oF TANKS DECALS -
3 INVITE CODES - 1 BONUS CODE

有係有CODE 不過唔知咩黎

係唔係有點送?

THE BOX CONTAIN:

1 MODEL KIT - 1 LIQUID CEMENT - 1 TANK GUIDE - 1 POSTER (42x59,4cm) - WORLD oF TANKS DECALS -
3 INVITE CODES - 1 BONUS CODE

有係有CODE 不過唔知咩黎

啱啱查到全部係舊模搵wot清貨
七十年代模乜細節都冇 不了

邊架M4

最新個部?

係...

勁嗎

op 玩3埸即M

硬撚到...

屌佢硬過vk4503 ...
留名加入

邊架M4

最新個部?

係...

勁嗎

op 玩3埸即M

硬撚到...

vk4503 個頭刻住瘋狂中出架喎

真心冇再比錢WG 但又係一部逼人買既車
正面加用俯角對同階車完全係sm

邊架M4

最新個部?

係...

勁嗎

op 玩3埸即M

硬撚到...

vk4503 個頭刻住瘋狂中出架喎

真心冇再比錢WG 但又係一部逼人買既車
正面加用俯角對同階車完全係sm

比T-34-85金彈爽穿
睇黎呢世都解唔到T55a

好廢下,54勁好多
支炮紙面就準
個engine 又廢左,一上斜就現晒形
有冇人玩手機版
電腦版玩得好廢

我用電腦玩手機版 , Windows 10
其實TigerP係咪要用短88
碌長88 aimtime rof

7級車一百場好快過

7級車一百場好快過

要升2部
好彩JP果時解左廢鐵男
連尼住係咪玩NA ser㗎

前會長?

呃.....hi

同感

我差heavy 15

7級車一百場好快過

要升2部
好彩JP果時解左廢鐵男

tiger P 絕對係垃圾...
但點解隊友會唔識打,就去打佢正面

7級車一百場好快過

要升2部
好彩JP果時解左廢鐵男

正面都一撚樣係垃圾

7級車一百場好快過

要升2部
好彩JP果時解左廢鐵男

喺WT都係

慘得過我課咗金
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞