[俾arty炸中就係你走位廢] World of tanks

1001 回覆
11 Like 0 Dislike
自走炮殺到嚟 新界九龍WoT WT冇得避

Mother Russia
呢部好似唔係屬於自走炮喎?

呢架野係鳩射,命中都唔知有冇1%
走住黎屌真係好難打得中
咁耐以來, arty幾乎已經係有nerf冇buff

唉, 想要枝可以拋物線射擊口既大炮口者, 真係咁難?

WG要點改就點改, 講公平?佢會叫你去玩棋囉

大家玩過 9.18 後
再回顧下條撚屌副咀臉

慢細魔王 #84043 (2017)

但如果威力好似飛機啲火箭 喺隔離爆都秒殺

但如果威力好似飛機啲火箭 喺隔離爆都秒殺

心理壓力大過實質傷害
無玩重坦
只玩lt , mt
壓力不太

無玩重坦
只玩lt , mt
壓力不太

你走位勁

我用skopion G打左110000銀都係得1牌
無玩重坦
只玩lt , mt
壓力不太

你走位勁

比架 GW唔識串E100 隔左兩三個車位落彈都中debuff
e100是咪最垃圾既t10
而家輕坦惡到仆街
肯幾隻一齊rush base既實清到對面d arty
補位快過中坦
補刀同中坦相近
而家輕坦惡到仆街
補位快過中坦
補刀同中坦相近

我玩maus都比幾隻lt sm死

唔係
而家輕坦惡到仆街
補位快過中坦
補刀同中坦相近

Apes Together Stronk
而家輕坦惡到仆街
補位快過中坦
補刀同中坦相近

Apes Together Stronk

蟻多嬲死象
無玩重坦
只玩lt , mt
壓力不太

你走位勁

比架 GW唔識串E100 隔左兩三個車位落彈都中debuff

上個patch 重坦威威
呢個patch 竟然係9 級lt 威威
T49 上152 幾乎屌穿哂所有lt

唔係

咁係邊部

唔係

咁係邊部

FV215B

唔係

咁係邊部

obj430
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞