[俾arty炸中就係你走位廢] World of tanks

1001 回覆
11 Like 0 Dislike
乜而家冇人玩test server咩?
點解要更新左先有咁多人講9.18?

又要提早登記又要download無咁多時間搞
乜而家冇人玩test server咩?
點解要更新左先有咁多人講9.18?

又要提早登記又要download無咁多時間搞

入到去仲要二三百ping
arty仲狂過以前

係煩到仆街
obj704擋曬T57heavy成匣金彈

rng
arty仲狂過以前

係煩到仆街

Match
https://www.youtube.com/watch?v=ZN5PoW7_kdA
屌你老未啲ARTY好撚煩啊你老母臭閪
好多LT
屌你老尾個新mm分隊友好2極化
一係好勁一係好廢

煩撚過之前

煩撚過之前

即係我地走位仲廢過以前囉
自從改版完,ARTY好玩左,代價就係龜速重坦食左屎

以前炸唔中最多食下爆風
而家仲要debuff十幾秒

以前炸唔中最多食下爆風
而家仲要debuff十幾秒

仲要爆風範圍大咗
重坦LUL
World of light tanks
全埸同一個tier 仲要冇arty
重坦LUL
World of light tanks

中坦輕坦照食屎
LM入隊
好容易俾arty集火, 3架arty輪流射

以155 55來講
依家HE唔容易射穿裝甲, 打中左每炮做到200~400 dam同埋debuff十零秒
爆風大左好多, 打唔中有100~200dam而且好容易斷帶加debuff
好似玩緊fv304
好容易俾arty集火, 3架arty輪流射

以155 55來講
依家HE唔容易射穿裝甲, 打中左每炮做到200~400 dam同埋debuff十零秒
爆風大左好多, 打唔中有100~200dam而且好容易斷帶加debuff
好似玩緊fv304

仲要而家場場三架arty
雖然r痕,但磨磨下好易冇左一半hp
原來而家狗仔頂炮alpha高過彈夾炮
棄左年幾諗住睇下更新成點
更新完arty仲勁過之前
WG真係on9
距離爆心愈遠debuff效果/時間愈少
淨係改呢樣已經好好多
冇奶油俾爆風high一high就debuff十幾秒架嘛
淨係改呢樣已經好好多

咁遠食爆風仲要死crew on99
而家仲好,更多人屌更快刪arty
WG
淨係改呢樣已經好好多

hi 中爆風冇扣hp debuff 10秒,都可以接受嘅....
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞