[俾arty炸中就係你走位廢] World of tanks

1001 回覆
11 Like 0 Dislike
我宣布FV304成為最撚煩Arty

煩撚到閪咁

煩撚到閪咁

M44煩D

煩撚到閪咁

M44煩D

why not both
Tier: MT-8, USSR, premium
HP: 1350
Engine: 500 hp
Mass: 28 t
Maximum load: 30 t
Power-to-weight: 17,86 hp / t
Max speed/Min speed: 50 / -20 km / h
Hull turning speed: 45 °/s
Turret turning speed: 36,5 °/s
Terrain resistance values: 0,671 / 0,767 / 1,534
View range: 370 m
Radio range: 730 m

Hull armor: 100 / 45 / 45 mm
Turret armor: 110 / 75 / 45 mm

Gun: 122 mm D-25

Alpha Damage: 390 / 390 / 530
Penetration: 212 / 248 / 61 mm
Rounds per minute: 4,469
Damage per minute: 1743,1
Reload time: 13,425 s
Accuracy at 100 m: 0,316
Aiming time: 2,21 s
Depression: -6

HAHAHA

M4A1:?????
呢架嘢又有甲,有0.31 accuracy 公平咩

買買買都買
原來而家好多車都裝到垂穩
Tier: MT-8, USSR, premium
HP: 1350
Engine: 500 hp
Mass: 28 t
Maximum load: 30 t
Power-to-weight: 17,86 hp / t
Max speed/Min speed: 50 / -20 km / h
Hull turning speed: 45 °/s
Turret turning speed: 36,5 °/s
Terrain resistance values: 0,671 / 0,767 / 1,534
View range: 370 m
Radio range: 730 m

Hull armor: 100 / 45 / 45 mm
Turret armor: 110 / 75 / 45 mm

Gun: 122 mm D-25

Alpha Damage: 390 / 390 / 530
Penetration: 212 / 248 / 61 mm
Rounds per minute: 4,469
Damage per minute: 1743,1
Reload time: 13,425 s
Accuracy at 100 m: 0,316
Aiming time: 2,21 s
Depression: -6

HAHAHA

M4A1:?????
呢架嘢又有甲,有0.31 accuracy 公平咩

explains everything

煩撚到閪咁

M44煩D

why not both

成日炸到斷鏈
[競賽] 通往瓦爾哈拉

來迎接戰鬥, 各位車長們,

別錯過取得來自另一個世界車輛的機會!來自《戰場女武神》的 Edelweiss 戰車將於本月登場, 而一個隊伍(最多5 名玩家)將有機會獲得這輛 VIII 階中型戰車! 誰會能夠沉浸在勝者的榮耀中, 通往瓦爾哈拉呢? 趕緊招集夥伴!

[競賽] 通往瓦爾哈拉

來迎接戰鬥, 各位車長們,

別錯過取得來自另一個世界車輛的機會!來自《戰場女武神》的 Edelweiss 戰車將於本月登場, 而一個隊伍(最多5 名玩家)將有機會獲得這輛 VIII 階中型戰車! 誰會能夠沉浸在勝者的榮耀中, 通往瓦爾哈拉呢? 趕緊招集夥伴!

nameless呢
去咗睇俄佬戰艦

唔記得左
Bishop 仲煩

邊個話113糞車
去咗睇俄佬戰艦

唔記得左

要返工
去咗睇俄佬戰艦

唔記得左

要返工

唔望實物都唔知佢大過天星碼頭咁多
去咗睇俄佬戰艦

唔記得左

要返工

唔望實物都唔知佢大過天星碼頭咁多

話晒都係大艦巨炮主義遺物喎

邊個話113糞車

113好撚勁喎
有甲鐵頭高reload又快
去咗睇俄佬戰艦

唔記得左

係邊?
LT拎5千8 偵傷比人話我唔spot
https://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=18214&snA=41912&tnum=29
台狗居然話maus垃圾

無野了 自 SOR
https://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=18214&snA=41912&tnum=29
台狗居然話maus垃圾

無野了 自 SOR

◆ 11 - 考古學家
說明  保存比起發現更為重要。
加成  生命值20減少、魔法值20減少、耐力值20減少、力量10增加、智力10增加、敏捷10增加、意志10增加、幸運10增加
提示  把探測器練的跟我身體一樣靈活。
取得  用探測器發現過遺跡100次以上
台狗居然話maus垃圾

無野了 自 SOR

◆ 11 - 考古學家
說明  保存比起發現更為重要。
加成  生命值20減少、魔法值20減少、耐力值20減少、力量10增加、智力10增加、敏捷10增加、意志10增加、幸運10增加
提示  把探測器練的跟我身體一樣靈活。
取得  用探測器發現過遺跡100次以上

係其他考古仔推番上頂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞