[Netflix] 末世列車有冇人睇?

310 回覆
81 Like 6 Dislike
留名
Btw有冇人睇原著?可唔可以分享下
無睇過原著同戲, 暫時套劇係幾吸引
呢套搵黑鬼男主角無咩問題, 唯一問題係個髮型, 天橋底乞兒 style, D臭味喺個 MON 散發出黎
個黑鬼無乜戲
係,睇住佢完全投入唔到,路人咁款
反而"Mr." Wilford就有種深不可測既感覺
新一集悶撚到,套野真心唔得
終於緊張返d
但本身判個細路女有罪,但最尾又因為年紀問題判佢無罪,呢個行為其實想引起啲咩 third class啲人叛亂?
cls個老豆bi個眼球出黎俾個女含係咩玩法
W應該衡量過
1. third class叛亂
2. 定係比條癲西爆大獲然後更亂

站於正義上佢都想判條癲西有罪
但現實上不能
因為佢爆大獲就有機會成架列車更亂
但其實爆大穫係咪爆架車搵人做實驗入個櫃桶到?
可能個櫃桶背後有更多秘密?!
真係追落去先知
睇個陣仲以為有咩特別野
只係兩個變態父女
係個老豆太縱個女,養成咗一隻食人魔
話比你聽個老豆點縱過女
睇返套戲既話 應該都係保命艙
我想問到底Mr Wilford係未出現,定只係一個象徵,定揸車嗰兩個男人?
Mr Wilford唔係果個女人咩?
明明架車成1001卡 啲角色好似𣊬移咁
一時喺tail 一時又上番車頭
特別係女Wilford
但前幾集好似有個first class乘客話喺列車開出頭幾日有見過Mr Wilford真人 唔知有無記錯

但我覺得Mr Wiford喺第二架車度 可能唔同列車根本無辦法互相聯絡
係囉個度點整dreadlock
Mr Wilford會唔會就死定唔知點,入左雪櫃先
然後啲雪櫃實驗就係為左幫佢研究點續命
之前先研究過,屌佢一日來回車頭車尾幾次
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞