[Netflix] 末世列車有冇人睇?

310 回覆
81 Like 6 Dislike
係咪又有做愛場面

Expand左電影嘅世界觀
同埋女主角好靚 j佢隻腳都j死
點解第10集係最好睇
我以為一開門 就有成隊蒙頭人(戲個堆)準備招呼佢地
有冇講下季幾時播
LINK ?
擺明俾人推出嚟啦!
爛頭卒。
https://lihkg.com/thread/2025811/page/13
睇301樓
一個星期前講,同套劇有D唔同。套劇個方法仲簡單。
個四眼女人係古一
Thanks 巴打
套戲幾好睇,但最唔make sense 係由頭卡去尾卡,話去就去,一陣就去到,成仟個車卡喎
最後一集個幕
威佛究竟係咪在生
得第十集最好睇
提爾真係好正
搞乜個女嘴唇爆曬擦咁
第十集先發現Wilford個W上下反轉係Melanie個M
成套戲真係睇Melanie一個
Layton個角色同演員都好一般 懶係聖母咁又拖泥帶水
Ruth個演員幾好戲,但佢個角色好煩好黑我憎覺得佢好阻訂
巴西gay佬同埋第一集比人掉左入drawers個兩個tailies又係唔知有乜存在價值
好多角色(e.g.教書個Missy)完全0介紹就話佢係反抗軍個邊,有少少突兀,如果佢將頭幾集查案既篇幅分去角色建立會更好
Sean Bean今次係套劇唔知又要點死法
鬼佬版羅樂林
做咩唔直接cut走最尾卡,斷咗一卡係中間後車咪駁唔到
就算斷卡出軌都起碼爭取到走佬時間
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞