[Netflix] 末世列車有冇人睇?

310 回覆
81 Like 6 Dislike
岩岩睇哂10集 個人覺得幾好睇 不過真係大部分係因為女主角所以睇 成套劇好似佢一個人撐住咁

套戲啲bug其實都幾多下 例如點解啲軍人有哂gear都唔夠啲瘦柴平民打

同埋好想知道斷左個卡車會唔會仲有故事 始終無影到佢哋凍死 又無解釋到有錢佬佢家人既老豆係咩背景(前面佢老婆講到佢係威係勢咁)

btw 套劇啲人既角色樣貌好普通 一係就好樣衰 得女主角一個人係睇落去特出 其他人同一般人無分別

同埋好憎個黑人男主角 造形上同埋個性格都唔討好 第一次咁想女人贏個男人
斷左卡可能仲會出現
好同意外表個到唔知係咪造型問題,真係搵個靚仔靚女都難
LJ同Till已經算靚女 其他女角唔係師奶呀婆就係路人樣
男角更加係 成堆呀叔呀伯
依張係張到cap出黎?睇咗成集都好似冇見過佢咁
睇wiki原來支那有代理拎到依套劇播映權
第二季trailer
以為佢個女會係靚女或者有氣質 仆街點知最後出來一啲特色都無 又個路人一個
反鳥托邦都照比係支那上?
點解車廂會落雪
頂唔順個黑人男主同個前妻扑完又返去同Jose談情說愛
然後jose死撚左就返去搵返前妻
唔知做乜鳩LJ又會幫男主手去ko自己老豆老母
成套野都唔可以深究
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞