[Netflix] 末世列車有冇人睇?

310 回覆
81 Like 6 Dislike
呀強膠
我當年都有芝麻糕
因為呢套唔係netflix劇
同埋美國電視台tnt買咗嚟一個星期一集live tv播
D劇情拖到...
電影版個主角好撚勇武,而家呢個婆婆媽媽咁
係得一個傻晒話黑人+女權啫
唔好比佢代表到連登
有個女主角就係女權 笑撚左
想要香港人感觸既Netflix 劇, 應該睇The Colony

一路睇, 一路諗緊, 仆你個街香港黎架喎
100 正

不過 Clarke 真係好撚煩膠, 連套劇裡面都自嘲笑佢 You switch side so fast I have lost track which side you are on
The 100我睇到S3完左,本身s3話係最finale season 之後再爆左s4,5打sky
美國NETFLIX已經去到6 (裝左VPN 先有得睇)
但實際已經出左7
唔知劇個故事設定係點
有d 情節又要同電影一樣
但又好似故意收埋Wilford

其實如果呢個世界上有好多架train
一齊行都幾正 可以有無限個故事延伸
有冇人知ep2首 rachmaninoff 係op幾
係,睇完兩集都對佢無好感
搵個咁柒既黑人做男主 個頭髮咩事 熄得
男主帶領無產階級革命
電視劇一定係拖😂 仲要要查案劇情包裝科幻片
係呢套寫得差啫,點會一定拖
唔通你冇睇過劇情唔拖嘅電視劇?
佢同佢老母都一尻樣
估唔到原來條女係Mr. 威佛
btw 幾好睇,有 Jennifer Connelly
7 years before the movie
and it should be another train (snow piecer)
不過都可能係佢自圓共說,其實係見個idea幾好就拍埋劇,夾硬完善個timeline
咁佢PR都幾成功
有睇
幾好睇
呢套都係Netflix? 未睇過
其實最好成季放出嚟,一星期一集真係唔想追
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞