楊潤雄:近四成考生答日本對中國「利多於弊」證題目誤導

286 回覆
36 Like 561 Dislike
又係白宮聯署: 港版國安法一成立, 取消香港關係法, 獨立關稅區, 敏感科技不准入香港

https://petitions.whitehouse.gov/petition/request-abolishment-us-hk-policy-act-once-hk-security-law-established
唔差在開埋名啦, 答利多就一定錯?
咁捉埋去"再教育營"囉,
奶撚夠未
其實獨立思考根本唔可以有既定yes or no答案
你估係小學數學題咩
主要係睇內容同解釋
而且答弊多於利係擺明反共喎
因為日本唔侵華中共一定無得上台
[文長慎入]中共已經「哂冷」,香港人選擇下注還是下跪?
https://lih.kg/2029861
即係6成2答弊多於利啦
可能有D答打和SUPER呢
57%啊,有5%無立場
睇內文啦
屌你老母條撚樣一啲都唔尊重毛主席
同意
衝出嚟柒
係唔係可以取消考試?calculus 答錯都係題目誤導,應該印張答案出黎對住黎抄
答利多於幣就係誤導
香港填鴨式教育已經on9架喇,而家仲要規管埋立場睇答案評分,遲早要答到小粉紅咁
玩曬, 有人答利多於弊=證題目誤導, 有人答唔係利多於弊又話題目有預設答案(不是利多於弊), 所以唔係開放題目, 所以要取消
我比錯負皮,我自
智障都做到局長
近十成市民答香港狗察「弊多於利」證美帝誤導

龍門任擺
日本侵華成功係國民黨on9共產黨拖後腳先搞出苦難
清朝前日本都未贏過任何朝代
係啦係啦是撚但啦
煩撚過閪咁楊狗
咁咪分到LEVEL囉, 唔係答黎做咩
條條都要問到直一直
咁ECON, 物理嗰啲成日裝假狗係咪都要搞先
4成答同意等於被誤導?
咪撚就係
我係鐘意拎唔到分,吹?
咁都可以屈落條題目到。
輸打嬴要

又話係開放式題目,答唔啱你個答案就當錯,話人被誤導
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞