【527 政總見】阿仙奴19-20球迷吹水區MMCXCI

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
屌牙
因為原本立唔到送中條例
但依個國安法仲勁話之前,雖然係上面直接做
但以柒婆個性格,我諗佢自己覺得自己做到野ga
放工了

何鴻燊條老野終於都拉柴
點解咁多人討論佢死唔死都唔關我事,我冇咩感覺
d人都係食花生之後仲會會爭家產
但好似話分晒
完全唔care
真係借用古天奴?
呢條老野係我細個已經病到仆街
但竟然咁遲先釘蓋
去政總嗰啲都係勇士來
罷工已經好好㗎喇
#寶寶資訊 #關於527 🟡

截至26/5 1745已知資訊:

📍狗狗動向
- 1557 政總停車場 1水炮 1裝甲 幾狗車
- 1715 干諾道西中聯辦對出 3號水炮 1銳武 1豬 1衝 停泊
- 1730 海富對出 2衝1豬籠3私家車停泊

📍附近商場/大廈
- 5月26晚已更換PP去MTR嘅隧道內嘅CCTV 而早前已換PP內一二期全部CCTV 全部都係高清
- 5月26日1600起中信大廈所有lift要有已登記八達通先用到
- 政總個別部門已暗示527有機會返唔到工

📍交通消息/路面狀況
- 5月27日運輸署緊急事故協調中心會開
- 龍匯道5月26日1600開始封閉
- 統一至中信行人天橋由5月26日 2000 起設警方檢查站 只能憑員工證通行
- 立法會外1800後會封鎖地面路段

📍議員/議會動向
- 根據李慧琼助理所指 李慧琼今晚留守立法會(未必100%準確)
- 有人報稱許智峯立法會大樓內9樓辦事處有「酸味」一陣警察會拖警犬在大樓6-10樓巡查 消防已到場 稍後可能搜查每一個立法會議員辦事處

癲到
長住養和ICU, 唔知燒左幾多錢
我上埋今次水就唔上
我希望大家明一樣野 講送頭既 諗下啲手足為乜野
幫你地出去打生打死 你地留一句送頭好易
話做乜都無用 輸鳩硬 過硬呢啲
上年612 係奇蹟黎 奇蹟點出現 就係大家願意走出黎
我唔期望你地好多人會出黎 因為我知你地好多人怕比狗咬 怕受傷
不過我都希望你地理降我地出既 係為乜
我本人有澳藉 點解要留低為你地對抗極權而唔走
因為我覺得香港係自己屋企 希望你地理解我地出既都有屋企人 唔係想聽你地講送頭講無用
每次聽輸硬 就好洩氣 我唔怪你地返工既返工 放負既放負 只希望 聽日會有更多支持 講完廢話
你地繼續討論啲無意義既野 我做返有意義既野
睇落係輸硬 唔做就乜都無 做就仲有些微希望 你點揀
我都唔敢去
但罷左工仲可以去邊
之前次次都有罷
今次1516緊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞