【527 政總見】阿仙奴19-20球迷吹水區MMCXCI

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
萬事小心
笑撚咗
佈防佈到北角
有D內疚
出唔到去
有啲覺比人水左
book哂酒店 嘥錢
係我對香港人期望過高
咁撚重防
連出都係少人出
唔好賴重唔重防先
聚人又無方向 搵到方向話邊到等
最後又無乜人出 唔好成日賴重唔重狗
銅鑼灣今日930未重狗 然後有共識銅鑼灣集人
之後?個個推三推四
唔好成日賴多唔多狗啦
冇方向係真 見到係有人出既
但係出到黎唔知要做乜咁
我係出面鳩左成朝
係重狗 不過問題係 自己人都唔多
基本上拉親都係一兩條友咁行
未聚到已拉 或者咁講 係無人出 我而家都唔知下一步係要做乜 無人有共識 比幾叉野租兩晚酒店唔知為乜
心同感受
罷左工,冇出去
我都係疊埋心水同老婆個囡移民算
香港人自救?含柒啦 個個話返工養家
罷工出黎做cover話重狗 驚狗咬驚狗打
講到其他出去既手足就唔驚 親眼見住個細路成身架餐比狗ss完拉
然後香港人平行時空繼續返工講好嬲
香港人口講革命 身體好誠實咁屈服同妥協
搵無數藉口等自己柄埋 話留有用之軀 然而有用之軀係返工睇直播講好嬲
今時今日 留力散水呢啲說話已經唔會幫到場運動
香港人得三條路 一係做中國香港人 一係全民勇武抗爭 一係移民走佬等支爆
無第四樣
唔好再講話64 612仲有機會出
嘥氣 我移民好撚過 你地自己慢慢幫共狗含撚
連柴灣都重狗點玩
睇我上面個留言 唔得閒再講多次
你中左頭獎緊係講咁易
你同6c講既一樣
講到我比狗咬無成本咁
難聽啲講 就係你地窮 無錢 無得走 先更加要出
之後變到大陸咁 你地仲慘
我可以不負責任咁一走了之 關我撚事咩
我岩岩係老蘭行左轉 成身汗為乜 為自己?
講真 你地今時今日仲係覺得搵食大撚過天係無問題
到一國一制 國安法立左 經濟崩潰 唔好講搵食 乞食都難 諗諗佢
一有案底我地個牌就比人釘更加乞食
[member][member]
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞