【527 政總見】阿仙奴19-20球迷吹水區MMCXCI

1001 回覆
4 Like 3 Dislike

中左之後好快有得升 查狗奶完共 屈到

又唔好奶奶聲貢難聽不嬲愛國愛港
而家個勢就係似歐洲唔跟 玩唔起
分分鐘WWIII就係 美俄vs歐中
英國一定跟美國先,依家美國鍊撚住英國春袋,唔同佢簽新既trade deal既話英國等食屎

唔係既話一直奶共既奶左10年既tories點會轉呔
cctai得啖笑
如果熱戰嘅話我同意會好快,不過依家打下科技戰/金融戰/冷戰都唔會打仗,容易拖長嚟打。中共啲手手腳腳伸到好長,收購咗咁多公司/一帶一路加強自己影響力。同埋我覺得歐盟/英國呢啲仲係好奶共,雖然話係資本主義同社會主義對壘,但西方國家意見不一好難有咩大作為。時間一拖長就難講,中共啲間諜慢慢入到西方公司中高層影響決策
咁早收工
屌丫 隻wing zeo未砌 出ka版
放工了

今日晏左放工
小學雞
上年今日 R霸決賽
抵啦 琴日買左盒 rg force impulse
唔知幾時先得閒砌
隻hg infinite justice幾靚
有d興趣
雲加球場都唔肯返
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞