【527 政總見】阿仙奴19-20球迷吹水區MMCXCI

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
牛池灣炒撚左車
成條龍翔道收左皮
咁早
茶記質素囉咪,食過好多次都唔覺難食,但一定稱唔上好味
遲收工就從來唔使擔心收工時間有交通意外既問題
24/7

好彩聽日返機電處
'Arteta is no Tiger Woods' - Arsenal set to flourish in post-coronavirus Premier League landscape, predicts Merson
Agger
中國第十三屆全國人大三次會議28日下午3時10分正式表決通過,關於建立健全香港特別行政區維護國家安全的法律制度和執行機制的決定,也就是俗稱的「港版國安法」。以2878票贊成、反對1票、棄權6票,通過草案,全案進入立法程序。而投下唯一反對票的是港區全國人大代表田北辰,台灣網友紛紛表示「我們懷念你」

https://tw.mobi.yahoo.com/news/%E6%B8%AF%E7%89%88%E5%9C%8B%E5%AE%89%E6%B3%951%E7%A5%A8%E5%8F%8D%E5%B0%8D-%E8%BA%AB%E5%88%86%E9%81%AD%E8%B5%B7%E5%BA%95%E6%9B%9D%E5%85%89-083020584.html
可能田二少自己都驚
中央默許啦,當年23條我認為係搵佢做下台階
#AFC Breaking | @Footy_Headlines can today give us a detailed look at what they strongly expect the Arsenal 2020/21 Away Shirt to look like.

件衫好似白衣人打完人咁
佢而家又話自己投贊成
馬天尼利大隻左好多
佢之前自認投反對??
未到好難食 不過茶記嚟講below average
有時多人啲嘢食就唔夠熱
如果睇埋價錢就都過得去嘅 旺區嚟講 但稱唔上好抵食
今日咁早有得收工?
反對票係報導話 唔係自認
me 都走了
茶記仲要below
點解會咁公開
太多客都冇計
你估佢請個d個個都係熟手技工咩
咪又係一般人
50蚊使唔使擺到fine dining咁俾你呀
擺 同 好唔好食好似兩樣野黎wo
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞