「突發」銅鑼灣開始多人

2736 回覆
1381 Like 31 Dislike
1420 水炮車、銳武到鵝頸橋底with近50個速龍

#現場消息 #手足報料
告士打道rb
灣仔堵路嗰班上晒鏡
橙旗
on9 你係扔撚死班狗我舉腳贊成
屌你老尾扔水樽、遮 人地班狗full gear仲帶晒盾
扔黎搞到班狗推進開槍係咪好威?
排黃店
你已經證明左痴線佬唔俾人屌都會發作,btw選擇性失明

駁我啦屌
警嫂+銳武一同推進中(到達鵝頸橋)
請向港島東/南移動, 遠離銅記至天后一帶包圍網
灣仔經其他路行緊嘅手足請勿鳩企, 包圍網已經基本成型
幫手推 thx
果條友我一早封左
咪再叫黑警死全家
spin走哂國安法
咁你扔水樽做乜,佢地會好痛?
唔想同手足你吵,的確,扔水樽可以冇用,但你點知我係扔水樽,定扔火魔,定扔磚?既然扔水樽冇用,班狗點解要退後放TG?重申,我唔會扔水樽,但都明白手足扔水樽有一定嘅原因。 

仲有,手足,唔好對手足暴躁,對班狗暴躁。
tst排黃店
城市花園 仇栩欣 Jocelyn Chau
防暴防線已推進至清風街,天后廟道有popo 駐守,阿欣正在繼續監察。

警嫂+銳武一同推進中(到達鵝頸橋)
請向港島東/南移動, 遠離銅記至天后一帶包圍網
灣仔經其他路行緊嘅手足請勿鳩企, 包圍網已經基本成型
Be water
#銅鑼灣
1427 銅鑼灣 3籠摩利臣山道轉入時代廣場方向
咁你記住見到痴線佬揸住把刀都去撩9人啦下
不過記住撩完唔好走 唔好害到其他人比人斬
維多利亞公園入面

我同你講好多只係覺得好威好型咁行過扔野,大佬,你打仗都用腦啦

如果有信念就可能鳩衝都贏,呢個世界唔洗學打仗啦
灣仔黨鐵站有狗持槍
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞