「突發」銅鑼灣開始多人

2736 回覆
1381 Like 31 Dislike
小心兩大黑點:
諾克道內街
鵝頸橋附近
駁我啦成班傻閪
警方指下午大批人堵塞告士打道,最少拘捕四十人涉嫌非法集結 (5/24/15:48)
我想奶你對腳
我比一千蚊你,比我任奶60分鐘
好過你去做5毛
小心鵝頸橋附近, 好明顯會多幾次之後做野
快3個鐘 狗已完成佈防

手足走曬未
手足走曬未
手足走曬未
轉場去尖沙咀
而家出去戴豬咀會唔會畀人捉?
仲唔撚走 cls
Stand News 立場新聞

【1557 銅鑼灣】
在銅鑼灣 Sogo 門外,最少有 30 名市民被截查,身穿黃色背心的義務急救員亦在其中。

又有手足被捕
又有人被捉
蘋果影緊個支好似係實彈槍黎? 黃色槍柄
都冇計 地利溝通戰術班狗贏哂
唯有希望佢地冇事
【1551 灣仔】
今日示威者在銅鑼灣及灣仔一帶聚集,警方大舉進行截查,義務急救員及記者同樣被截查。《立場新聞》兩名攝影記者,聯同另外兩名新聞工作者在灣仔被警方截查,之後獲放行。

Btw睇返片 原來係班狗退緊既時候 手足們乘勝追擊 先有人扔植物 之後水樽、遮
根住班狗就射
有橋有山就有機會

走佬最好上山,辛苦都可去獸神,王泥沖

加油,新入黎既幼齒
至弊喺連燈實比人插到飛起
個個淨係識非黑即白 話「你做咩佢都開槍架啦、瞓左幾耐」 跟住就話人5毛
根本溝通唔到

中年人屌狗都好啲 後生仔屌班狗即刻打尻你
屌狗唔緊要 你上前屌 唔好匿係後面屌 屌完走佬搞死其他手足
警方在銅鑼灣以涉嫌非法集結拘捕最少40人
24.05.2020 15:56

警方下午在銅鑼灣以涉嫌非法集結,拘捕最少40人。警方表示,下午約兩時半,銅鑼灣有大批暴徒爬越馬路圍欄,闖入告打士道行車線以雜物堵路,罔顧現場道路使用者的安全,警方到場阻止,大批暴徒逃至鴻興道附近被制服及拘捕。

警方又澄清,網上流傳一段影片顯示,一名警員在銅鑼灣一帶執法期間,曾經進入附近一間便利店取走一樽飲品後離開,沒有付款,警方事後已經向店舖付清費用。

https://www.881903.com/Page/ZH-TW/newsdetail.aspx?ItemId=1289779&csid=261_341
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞