[希望係最後一個旗POST] 集各家之成既香港旗,你地覺得點?有意義解說

165 回覆
9 Like 6 Dislike
搞國旗等獨立先搞

你反對獨立喎
所以現階段唔應該吹奏港英旗,因為會分化
反對? 我exact wording 係咁? 你又打稻草人
你老屈我話 選擇英國籍就係離棄香港
明明原文係針對你朋友表示申請移民英國,冇bc個啲係支那人
我本人就無"吹奏港英旗", 係你不斷反英屬香港旗而做成分化

你係無正面回應過:
點解"選擇英國籍就係離棄香港"? 唔通選擇中國籍先係唔離棄香港? 咩logic? 而家未有香港籍架. 分化完未? 喺度分化有BC同無BC 嘅人
我幾時老屈你"選擇英國籍就係離棄香港" ?
你#50 明明係講"BC自己選擇英國,離棄香港", 我無屈你.

但你不斷老屈我話佢係我朋友, 你老屈完未? 我撚知佢講過乜.

你係無正面回應過:
點解"選擇英國籍就係離棄香港"? 唔通選擇中國籍先係唔離棄香港? 咩logic? 而家未有香港籍架. 分化完未? 喺度分化有BC同無BC 嘅人
我冇話你吹奏英旗,我屌緊你反對港獨啫

你老屈我話 選擇英國籍就係離棄香港
明明原文係針對你朋友表示申請移民英國,冇bc個啲係支那人
97年已經完咗
#50 明明係針對你朋友
唔打算打一船人
反對? 我exact wording 係咁? 你又打稻草人

你#50 明明係講"BC自己選擇英國,離棄香港", 我無屈你.

但你不斷老屈我話佢係我朋友, 你老屈完未? 我撚知佢講過乜.

你係無正面回應過:

你係無正面回應過:
唔知佢講過乜
插乜春嘴

開緊片主動行入嚟俾人打?
斷章取義老屈
你老友移緊民即係離棄香港
如果你想離棄香港移民支那
請上路
新分身?
Post埋啲嘢一撚樣
但係呢面都唔係香港國旗

你係無正面回應過:

唔洗死撐話單指佢, 就算你佢本人都好, 你都係無理據去指"BC自己選擇英國,離棄香港", 任何香港人"選擇"咗BC, 睇唔到點樣可以得出" 離棄香港" 呢個結論.
講呀媽係女人算唔算plagiarise?
邊忽斷章取義? 你又老屈我用斷章取義老屈你

你係無正面回應過:

唔洗死撐話單指佢, 就算你係指佢本人都好, 你都係無理據去指"BC自己選擇英國,離棄香港", 因為任何香港人"選擇"咗BC, 睇唔到點樣可以得出" 離棄香港" 呢個結論.
依支旗講哂香港歷史
絕對做到香港嘅國旗
冇錯 God save the Queen
你個香港歴史冇咗時代革命
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞