[希望係最後一個旗POST] 集各家之成既香港旗,你地覺得點?有意義解說

165 回覆
9 Like 6 Dislike
我只係反對港英旗做國旗
你兩個見一次屌一次
咩"兩條移民仆街"? 唔夠人講就老屈?

而家唔係講平權. 但而家係你先唔當有BC嘅係香港人. 你咁同中共有咩分別? 係咁對香港歷史選擇性失明
必須? 你話係就係? 點解唔係你必須被否定?
冇老屈,賤兔講明申請移民

唔係移民會拎bc/bno打飛機?
我只係反對現階段走去搞咩國旗, 根本就係搞分化. 你咁做我見一次屌一次
"兩條"

咩叫"拎bc/bno打飛機"? 仲有BNO 走乜撚? 你打完稻草人未? 你啲5毛常用詭辯法好熟喎
我係喺英屬香港出世 我點解唔可以親英
唔用港英旗就係中共
傻撚咗?
收規,葛柏,海員大罷工,咸水樓,功能組別,否決直選草案,行政局,出賣香港

你唔好選擇性失明
吹奏英旗=分化
夢燈籠 #316927, 你#23 係回緊我 #20, 而你#23 聲稱 "又係你兩條移民仆街"
你呢度已經係轉移視線去他人身上, 加無理據老屈.
藍白幾好
原來你唔否定支那殖民香港

支持港獨,設計國旗係五毛
你又打稻草人. 我幾時話"唔用港英旗就係中共"?
我係話你啲"無視歷史" 嘅做法好中共. 香港人嘅英籍來源唔係香港歷史? 係你唔當有BC 嘅香港人係香港人在先.

你講其他問題, 就係為你自己嘅錯誤轉移視線. 手法同5毛好似吖
你可以,但唔好迫人接受你個套
同埋要走就唔好指指點點

親英定親港你好好思考下
我呢度同另外一個post 都無吹奏. 我只係反對現階段走去搞咩國旗, 因為會造成分化
點都好,反對港英旗做國旗

要屈我五毛隨便
好心你唔好老屈人地老用戶
你又打稻草人, 你打完稻草人老屈完未?

係你將英國同中國混為一談, 之後反對你呢個講法就等如"唔否定支那殖民香港"? 屈完未? 你啲手法真係好5毛
建議藍白,黃黑同俄羅斯帝國撞色
524 舉起光復革命旗會令香港抗爭再次升華
https://lih.kg/2030441
又打稻草人. 幾時講"支持港獨係五毛"? 問題係你不斷用打稻草人呢個邏輯謬誤去詭辯, 而呢個詭辯法係5毛常用
你覺得講100次
我就會做咗五毛?

BC自己選擇英國,離棄香港
白紙黑字
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞