邊個講法先岩:VPN冇用㗎,唔好浪費金錢時間精神

131 回覆
157 Like 13 Dislike
如果我嘅帳戶係用太空咭及 二手手機(非本人名下用過嘅IMEI)開戶呢?
有漏洞全地球一齊 fix ,你有能力可以主動 fix
windows 有漏洞等 microsoft fix ,你有能力都要等 microsoft fix
篇文只係部分正確

例如你facebook acc比狗共睇中
黨委法庭會要求facebook 比一份該acc由註冊acc時,到日常使用的ip

如果你任何一個step無開vpn咪中招
Push
唔block嗰啲係黨企
傻仔用自己gmail
過得點mr.a用得好?
你 gmail 有入自己資料?
梗係學你 你咁精通
仲入埋內置
幾好用
有咩問題
Push
學吓mr.a今次唔夠醒水
就咁 vpn 最多 encypt 妳同ser中間既連繫,
但係避唔到硬件監察,
就算外國ser對返幾時幾分有人connect過個ser 捉返去慢慢玩,
香港ser就算啦,直接問間公司拎
只可以話好過冇
唔明你想講乜
有無人vpn + tor + onion?
唔想再有手足被黑警自殺?用呢 8個apps! [已增 iOS apps]
https://lihkg.com/thread/1864933

呢啲apps可以避免黑警 link 到你同你嘅online identity、阻嚇黑警上門“被自殺”手足、俾你㩒個制就通知信得過嘅人你遇咩危險,trigger alarm 並附上GPS、自動增加你拍嘅相/片嘅可信性

啱所有人用,尤其前線手足

Tor + pluggable transports meek or obfs4 會破壞大陸嘅防火長城, post 裏面都有講

希望大家可以幫P牌樓主推爆佢同埋試試啲apps

遲啲會出一個更新咗嘅版本,希望大家都可以支持下,幫手推爆佢
除左返大陸,暫時裝黎都冇用。
vpn嘅用處就係你唔好再用fb/ig,起碼唔好用有你自己個人資料同相嘅social media,唔好晌哩啲平台上面約人/留contact,甚至留低任何人哋可以估到你係邊個,估到你住邊度嘅蛛絲馬跡。
屋企19 modem 都係華為、仲未計佢機樓用乜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞