邊個講法先岩:VPN冇用㗎,唔好浪費金錢時間精神

131 回覆
157 Like 13 Dislike
最多係唔會check到你最終去過睇咩網頁
但你login in完Facebook 高登仲要出post
嗰句野唔係你打,唔通真係有鬼啊

仲有就係,好人好姐用乜嘢VPN啊?直接收監啦
用左 linux 先
死得,啲post有排del
啲人唔係話有漏洞?
原來係 HKG+的「Plus ID」,HKG+ 因為不再獲方丈林祖舜授權作第三方程式而自立門戶成立連登
on9, VPN冇用?

遲吓當你上唔到google, FG, twitter, youtube, wiki, whatsapp, TG 打機要同班支那人一齊玩国服, 咁你就知乜Q嘢叫GFW, VPN有冇用
因為我都唔太記得點樣課金了,但付款紀錄不嬲唔會只買/賣2家有only,至少雙方銀行有,第三方支付平台有,係有心抄你家既一定都抄到
翻牆有用,但保護個人身份就冇用,應該係咁理解
支付平台應該唔會咁易俾資料掛,如果係visa mastercard個啲,中國嘅另計
係 假如想保護個人身份係唔可以單靠VPN
你咪要祈求d支付平台中國無股份
有冇咩入門方法,而家我諗到嘅得del晒啲野
hkg+ = plus仔

要問 plus 仔攞
VPN只係幫到你去到個網站, 痕跡始終係度
銀聯定銀通
用VPN 個壞處係乜? 就係俾個少少錢?
同問,每個browser嘅匿名瀏覽係咪都冇用?每次e banking、入個人資料個啲都係用呢個方法
我都唔知我屋企人點解唔買
有用既, 私隱資料唔會收埋係cookies度
但server上既瀏覽痕跡就一樣存在
例如你係林鄭
你用VPN匿住名咁上Facebook開post話「我係林鄭」
咁算唔算匿名
想做到完全匿名你要做到特工果種level, 你日常生活忍唔忍得住?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞