[DC綜合 #10] 又Synder Cut?

1001 回覆
8 Like 4 Dislike
應該係Darkseid war尾期Batman問Mobius chair 邊個係joker,初頭淨係話咩Its impossible

Rebirth one shot果度就話有3個Joker咁
Rebirth未得閒追
但係dotf 個陣已經有人估唔只一個Joker
話Joker同一時間係唔同地方出現咁滯
Mobius chair只係confirm呢件事
不過就唔知佢點解釋End game joker
講個笑話:DC有Continuity
Endgame joker唔係出左本white knight咩
真係未追rebirth唔知寫成點
white knight elseworld黎
大超唔係過檔做狼人咩?
同埋做緊白狼仲有時間搞DC?
傳言黎姐
佢一直都話無放棄過做超人
而家瘋狂量產Batman

好似睇緊遊戲王gx咁
Death Metal悶撚到on9

一隻隻咁出都幾好,佢一打打咁出
基斯杜化李夫,同Henry 超人都堅正
不過你地知唔知做得超人既真人好似無個好下場
痴撚咗線
dc fandome多料到會分兩日搞
下個fandome 9月12日
D節目每個得10-25分鐘其實係咩料
出黎講兩句就完?
好似之前SDCC d粉絲見面會咁 可能會爆下新資訊
一個section 有10-25分鐘presents 唔係好正常咩?
E3又好日apple又好都係咁
太多news 驚搶自己flow
Fandom得teaser可能得幾十秒
佢將本身同時進行嘅session分返開另一日
同埋day 1啲panel早午晚會重播
咪即係平時comiccon咁
原來Day 1仲攝咗啲漫畫panel
Three Joker 定 Three Jokers?
唔加s 有暗示?
係咪又準備Reboot?
Btw superman vs Dr manhattans 最後結局係點有冇得睇返
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞