[DC綜合 #10] 又Synder Cut?

1001 回覆
8 Like 4 Dislike
我個人都幾唔鍾意佢個格
正宗牆頭草
Zack係成就佢個職業生涯
一失勢就即時飛起人,奶joss version ,求其他導演導
之後對成個Snydercut 運動冷言冷語,
最後發現snydercut 成功就痴翻埋黎扮晒嘢

如果唔係佢對個角色上心真係無咩興趣再睇佢
咁佢嗰時又拍緊MI
JL 嗰時換導演之後所以嘢都好趕
咁唔夠時間俾佢留鬚我覺得都合理嘅
完全唔覺
好似有offer過照剪鬚,之後WB幫MI做後期加翻cg鬚,但對家唔肯
係囉
個下佢係慘嘅
拍好曬要後補鏡頭再拍都算
但人地都拍緊MI 留曬鬍 都好難堪結果仲因為咁比人笑到今日
但同意佢係正宗世界仔
唔否認佢係敬業(加本身鐘意打機睇漫畫)
操fit同真係對角色同故事有認識
不過個陣對ZS cut嘅冷言冷語都係我心目中扣唔少分
點會肯
到時柒嘅係自己套戲
"I have not seen any Snyder Cut, I don't know if there's anything that exists that is a Snyder Cut. I'm sure there's footage out there which has probably been pieced together over the years. I'm always interested to see how that stuff turns out but that is very much a chapter of my past, I would rather talk about what is going to happen in the future. The future of Superman, how I can express that character from the comic books, which ties in nicely to Man of Steel. Man of Steel, I really like that movie, and I'd like to be able to tell the story where it was left at that point."

"I don’t know if [a Snyder cut] actually exists so the only way I can look at it is as a business model, and I don’t know what difference it’s going to make"

我死都唔信佢唔知有分別
加上佢同JL 班crew 咁熟
佢比更多人都清楚發生過咩事
正宗世界仔
畀錢MI 遲幾個月拍得唔得
梗係
一直置自己事外
講真點都唔肯啦
而家個演員幫我做緊嘢
仲要為咗佢上套戲去加加減減
比錢我都唔肯啦憑乜鬼
認真我覺得佢拍超人一直都好柒,但睇佢一集witcher做geralt已經愛上咗佢,佢本身個人魅力其實好夠,但DC跟本浪費緊佢
我係對家老闆都想睇你出醜啦release the mustache cut!
反而我覺得佢係越睇越正嘅類型
做超人個陣佢耐唔耐有笑容係好charming
反而geralt一開始麻麻 唔太夠老味
睇完成套又係覺得都幾正
佢拍witcher擺明唔係為利喇,自己諗下佢做超人咁多年,係NY街頭企係到心口露埋超人logo都冇人認到,拍完witcher就全世界大讚,你估佢睇個40萬咁短利咩
我記得個陣入場前都知呢單嘢
到真係睇到套戲真係隔住個mon都尷尬
唔係為利
佢係少數演員講明係為錢拍戲
拍得商業片個班人就緊為名利喇,但佢拍witcher明顯係自願降身價去接
降咩身價
明顯俾多左佢
你係咪好憎Henry Cavill?
應該係
趣巴回歸dc
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞