[DC綜合 #10] 又Synder Cut?

1001 回覆
8 Like 4 Dislike
https://www.youtube.com/watch?v=tMJymiUXdr4
4 hours cut or 6 hours cut by 6 instalment
中意300多少少
不足唔係我原本想用嘅字眼
好正咁

Ben
Black suit

好撚滾動
Zack回歸
HC,Ben,Jason先後出聲撐Zack cut
最期待係綠燈
個演員好似麻麻地
會唔會講埋呢個呢
Supergirl黎

我知係supergirl但係Zack版到現時為止既流出好似都無講關於supergirl
對上一個Mos party 佢自己講

呢套我有興趣d
【以極像真人偶展現神奇女俠黃金新戰甲的裝備細節 豪華版本配備巨形電鍍塗裝的黃金飛翼】

《神奇女俠1984》為DC Extended Universe的第九部作品,故事發生在1984年,以美國與蘇聯互相對抗的冷戰時期為背景,神奇女俠來到復古的80年代,身披全新黃金裝甲守護人類世界! Hot Toys精心揀選其金光閃爍的金鷹戰甲造型為藍本,於今天推出此電影的首個神奇女俠 (黃金裝甲版) 1:6比例珍藏人偶,集神話、高貴和典雅於一身!

預訂價(另備有會員折扣優惠):
豪華版本 – HK$2,230
普通版本 – HK$1,830

預訂詳情:
Toy Hunters 及Secret Base會員可於指定的會員優先預訂日於Hot Toys Secret Base 預訂,
-5月22日 (星期五): 所有Toy Hunters及Secret Base會員
-5月23日 (星期六) 起: 公開預訂

備註: Hot Toys Limited 及 Hot Toys Secret Base Limited 保留更改上述活動之條款及細則的權利,如有任何爭議,本公司將保留最終決定權
SC應該有啦
Zack 放得落tralier 就有㗎啦
trailer嗰條女最大機會係supergirl
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞