[DC綜合 #10] 又Synder Cut?

1001 回覆
8 Like 4 Dislike
有冇圖睇下
似trashier suit 多啲
笑死,係唔係都hellbat
因為紅色!
啱啱翻睇多次導演版bvs
Zack講故事根本冇問題
Martha個段唔明啲人屌乜
大敵當前兩個成熟大男人立即放低私怨合作好合理
唔同m記成日講埋哂啲笑話
至於batman同martha係佢個仔個朋友,係想martha知佢係同一陣陣,善意咁解
超人之死同eg tony之死比有過之而無不及
Zack戲要慢慢細讀先會欣賞到
紅色Batman

Present到變咗萬年笑位
Lex除咗佢話細個比老豆打冇人幫佢
佢係圖書館發怖會演講過
最荒謬係世上有知識但冇權力
講到情緒失控,其實佢講緊佢自己啦
佢角色性格覺得自己太叻,甚至想凌駕於超人/神

Batman火遮眼都理解嘅

Bvs最正係用左好多篇幅探討超級英雄處於現實會有咩問題,聽證會,新聞報道,電視節目,示威場面反映出正反方觀點
呢啲都係m記缺乏嘅,雷神、hulk出現係條街路人就搵佢selfie

班細路見到綠色怪獸完全唔驚
In Snyder cut we trust

其實咩事,跟得唔貼
https://cosmicbook.news/birds-prey-controversy-cathy-yan

雖然係content farm, 頂住先
一係直接上Twitter食花生
Grace 由bop未上就開始鬧bop,仲要出劇透無限放大某幾個位引人鬧
Reshoot之後改咗某d劇情,所以之前劇情無人知
而家Cathy yan出post支持Ayer
Grace 呢條臭閪又衝出嚟講話自己之前啱
Cathy yan 就公開屌鳩佢,應該忍左佢好耐
https://twitter.com/gracerandolph/status/1267141177553321987?s=21
某程度上就係呢條臭閪搞到 bop 大規模reshoot
Bop算鳩數啦
都唔係剩係劇本問題
真心笑左
Bvs出Hellbat
係咪可以掉返轉手撕超人
唔去reshoot
bop都可以賺下錢

而家只係夠打和
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞