[DC綜合 #10] 又Synder Cut?

1001 回覆
8 Like 4 Dislike
因為Pattison 未出官方定妝
佢的確係要求A-Class 價位,不過未到RDJ

問題係佢連一套票房成績好少少都未俾到人點說服WB俾咁多?
專心打機下廚
影定都唔會而家爆啦
到時成本拉高 票房收5、6億都無錢賺 WB放棄DCEU 又loop一次
官方要執好撚多野
佢套Batman又唔係HBO max上而家係幫HBO Max宣傳緊係出肥Ben啦
MOS 就收千四萬
Witcher 都係肯俾40萬一集佢
Henry Cavill 自己先知幾大獲
Henry 除咗witcher 而家靠咩揾食
真係無
走唔出Superman 演員命運
係Henry Cavill發現自己一離開DC即刻身價大跌姐
Gal同Jason 一套戲收得即刻個身價升佢一套Witcher
你Henry Cavill肯唔肯好似Joaquin咁收雞碎咁多開戲?
其實佢都無乜觀眾緣就真,加做戲都幾屎下唔好咁大貪啦屌你
之前做Mission Impossible做二男夾湯告老師,之後我都唔知做過乜戲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞