Apple Watch 用家討論區 (36)

1001 回覆
4 Like 8 Dislike
S5 LTE

開工電話唔跟身,無用嚟聽歌,淨係睇時間睇溫度覆message睇心率ECG,每個月大約只係用十幾mb

每日12個鐘+always on淨返大約30-40%電
有冇用 Clockology?
無用,唔鍾意佢個模式
我可能要放棄了 上面都有巴打講左 電話手錶一定要同一個號碼
所以額外開新number唔可行
多唔多人買Apple care?
好想快啲用到watchOS 7官方嘅睡眠追蹤功能
3rd party嗰啲全部都要俾 subscription
冇得一次過買斷 on99
可以玩db
不過升完之後有啲失望 得一款新錶盤
autosleep 咪 買斷囉
有冇人知Apple watch 游水時公呎/碼單位轉公里
有無巴打隻apple watch會突然重新開機?
鋁版搭鋼織會唔會好怪 想買返條鋼織
帶住隻錶訓 唔舒服
出街又帶訓又帶都污糟有細菌啦
首先戴尼龍好舒服 未試過因為錶而訓唔到
其次你咁撚柒驚 點解唔book間真空室訓
當隻錶係寶?師兄係咪365日都要帶住先得
訓教帶住有咩問題?依個同當唔當係寶有咩關係?
你自己唔帶 又唔洗笑尻人ge 突顯自己無知咋
如果買咗AppleCare+ 想拎去維修使唔使本人親自去?
幾時有笑尻人?我都係提醒下有細菌 個個習慣唔同
我可以對Apple Watch 使用消毒劑嗎? 你可以使用70% 異丙醇濕紙巾或高樂氏Clorox 消毒濕巾來輕輕擦拭Apple Watch、運動錶帶或金屬帶的外部表面,請勿對織物或皮革錶帶使用。 切勿使用漂白水。 避免任何開口受潮,也不要將Apple Watch 浸入任何清潔劑中。2020年6月5日

皮帶另計 本身唔濕得水
尼龍同膠就可以
買錶之前/後做多啲research啦
咪都唔識又喺到導人 為駁而駁
我都諗緊買唔買
諗緊有冇必要
你買流動版?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞