Apple Watch 用家討論區 (36)

1001 回覆
4 Like 8 Dislike
用 Clockology 好似食電左,會唔會kill埋其他apps?
你個外殼咁撚大
40都變44
巴打有冇計過每月用約幾多data 比個數參考下
Kill咩app
同iphone同一原理 kill黎把撚
派左一皮野重要收人隻錶?
人地條錶帶索過啲汗 你就珍而重之咁戴 諗起都⋯
發覺鋼真係好靚
有一個問題,衣家唔再出4.咁如果衣家去成哥到買4買埋保養,衣家唔出4天才會唔會無零件比你換
仲有大把零件
由舊年10月到依家total只有用咗3GB左右,
大部份係Apple Music streaming,
如果你冇用開串流聽歌,
apple watch其實用好少data,
d watch 專用apps都好輕盈,
你諗住開esim一個月有300 MB一定夠(搣甩iPhone 串流聽歌除外)。

一般來講apple watch連線次序,
優先會連接iPhone藍牙,
冇iPhone跟身會嘗試連接Wi-Fi,
都冇之後先會用cellular data。
如果平成得多緊係買二手帶下,同好多都好新淨少帶
買勞都大把二手啦
AW 有冇得check電既壽命?仲有幾個月保養係咪可以換電?或者換殼?
有,online diagnosis
有壞就得
講咩野勞 兩個價位完全唔同
你會唔會戴住隻勞訓教呀

買二手又要無保 表面新淨內裡暗病 一陣壞左唔好上黎呻

你肯定實駁 話買s5二手咪得 老老實實 二手同一手差得幾多 唔係連小小錢有隻全新都比唔起呀?
Or watchos 7
係城哥到買係味可以自己上網後補apple case
唔該哂,好險爭D係網上買左佢保,睇睇下無寫到係apple care
依個係佢自家保
Apple care你行入鋪/online買都得
爭少少比左錢,今日馬會日職英超送既
啱啱先至睇返你個reply,
apple watch係唔可以用獨立number開esim,
一定要跟返你iPhone電話number開附屬esim,
我自己本身用開月費plan+$18 ,
印象中儲值咭應該全部都唔support apple watch esim,
甚至去自由鳥同hkbn開plan都仲未有得玩apple watch esim。
家入左apple watch 家庭
有無巴打 屋企老人家係用 android 電話.
之後買咗隻apple watch 比佢地用?
電子野買全新無死
差兩個月我覺得等新
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞