Apple Watch 用家討論區 (36)

1001 回覆
4 Like 8 Dislike
Online store 買有瑕疵/壞可以14日內換,打hotline搞,可以叫courier 上黎收或者自己去retail store退
認真留返1500蚊佢算把啦
一係全新s3 一係2手s5 如果買到既話
想問aw wifi版有冇得入八達通落wallet?
如果得,咁iphone唔係附近用唔用到?

用到
S5點都唔會減到1500
亦有機留S3做budget watch
S5落架
我覺得S3 落架.
新出S6, budget watch 出S4/5
S4 已落架了
s6應該同s4/5 差唔多樣
如果s4/5太平就無人買s6
所以一係繼續keep s3, 一係s4/5 平兩舊, 甚至唔賣平版
Set 香港區,之後要restart
你要乜野功能?s3有既就唔使等啦。9月無新錶都係唔會減價
想知有冇人用s2 iphone11配對唔到隻錶 已經全部更新曬 係bug咗定壞咗
如果要去mtr啲counter度改八達通record (冇咗上次出閘紀錄) ,你地會伸隻手比佢拍定轉返去iphone比佢拍?
運動錶帶 除左原廠重有邊隻好
S2更新bug左,更新完仲叫我更新,但又無新os
配對唔到,你拎去apple叫佢幫你
有冇人用緊有 Made for Apple Watch 認證嘅 portable charger? 有冇邊隻正嘢推介?
想問下有冇巴打有用apple watch解鎖Macbook個功能?
明明upgrade晒最新既software
但起安全性與私隱都唔見「允許 Apple Watch 解鎖你的 Mac」呢格揀
知唔知可以點搞?

你錶同電腦都係最新?
係 2015年既Macbook 版本係macOS Catalina
錶係series 5 版本係watchOS 6.2.6
睇左官網話13年後既MacBook air就支援

影依個位黎睇睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞