【PC/XBOX/PS】Division 2 全境封鎖 2 討論區 【14】奇特紅裝唔易出 洗到爆肝都係得個桔

432 回覆
2 Like 1 Dislike
lv30版raid2要下星期先開
最好買埋season pass
你唔洗做埋曬啲戇鳩鳩解鎖特化裝既任
直接可以用
Thanks, 如果要hea 刷升d咩技能?
入到了, 登出再入GAME就見到, 但無用, 暫時無得隨機組隊
機槍塔+無人機
有冇人新raid過關

難到飛起
有無discord/tg?想搵人刷裝,我晚晚都玩

打傳奇體育館一大堆人都仲係固線+機槍塔我都算,三固線+機槍塔無人機我都忍
但班仆街到打boss都仲係淨係用機槍塔無人機係想逼死邊個?
DLLM佢地打得到boss個頭?打得爆boss個背包?
奶媽表示要carry啲無腦電工心很累,用破壞螢火蟲得6百幾萬dam但對具名傷害係最高表示到底jm9
巴打, 我入坑左無耐, 我而家都BUILD緊電工裝, 想問下你屌既原因, 係因為固線傷害太低定係其他原因?
佢係屌緊電工係好用
你個角都要開下槍先得架

槍塔唔係萬能 佢地根本唔會打中個頭同埋弱點
電工識玩係好好玩
我save左十一套裝有七套都係電工

固線識玩都好好用,啱啱固線俾人改弱左少少但對主流玩法都唔大影響
玩固線個核心思想係兩個技嘅cd要一長一短,然後用短cd個技幫手用固線天賦減長cd個技嘅cd順便再buff埋個呢個技嘅技傷/修復
而機槍塔/無人機呢類嘅技能本身係食持續時間,你要用固線個天賦buff你個機槍塔/無人機唔係唔得,但啲人又要用固線又要兩個都係持續性嘅技能,個天賦點發動?用蜂窩搭個機槍塔我都gur少少丫

最好笑係三件固線然後用機槍塔/無人機,真心唔知咩人教出黎,勁多人咁用。固線天賦用唔到,食少一個品牌詞條三個屬性詞條,一係比正路嘅機槍/無人機build少左持續時間,一係少左技能加速/傷害,套機槍無人機build識砌嘅三固線連武器傷害都輸,真心尻唔搭八

傳奇Boss戰黎講國會羅斯福都話可以用機槍塔無人機無腦過,但體育館個boss第一要打爆個背包第二要打個頭先有傷害,機槍塔無人機兩樣都做唔到但啲人又唔撚肯/識轉技,我打埋字出黎話要轉咩技都可以on99咁
真係好撚怕啲打機都唔用腦嘅人,咁唔鍾意用腦番去打飛機算啦
呢套打法係比你solo果陣去痾個屎,
唔係用黎打傳奇
又唔係嘅
夠兩三個嘅打普通肥仔都真係幾快
但個問題往往唔係套裝度,而係用家身上 😒
巴打你玩咩區?我ps4美區野團傳奇搞唔撚掂
啲死鬼佬好多都幾百lv, 什至過千lv, 3固線你想食個技傷砌入門級飛機槍塔,唔好搞我啦好嗎?我200lv都砌到套大力飛機塔啦?
4固線玩飛機塔真係諗唔明,傳奇野團真係好多依啲死肺炎狗
我都係ps4但乜有分咩區架咩 😂😂😂😂?
應該係亞洲掛
打傳奇唔係唔得

問題係啲boss唔係湊夠DPS就贏

國會山莊四條友玩電工係咩玩法
隻game仲多唔多人玩 上次完全搵唔到人組隊
啱啱打傳奇國會街場
三個電工帶住一個新手未成形嘅電工過左
fail左一次打左成70分鐘
有冇人一齊打8人

過左1 、2、4王
3王未試過過到,想練習多d

舊底班frd 時間有d難夾
PC?
Ps4
唔記得講sorry
最尾龜係帳幕先過到
有無人刷野?PC, 每日都玩
巴打留id?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞