【PC/XBOX/PS】Division 2 全境封鎖 2 討論區 【14】奇特紅裝唔易出 洗到爆肝都係得個桔

432 回覆
2 Like 1 Dislike
但就算係全通用
呢條都係同division既初衷炒曬車
點解佢地可以咁撚on9 將隻game一沉百踩 到時又話home office溝通不足架啦
屌佢老母 解山峰聯盟個羅斯福 又要重新解多次木星
撚狗
等下個禮拜再打三十分返黎啦
tu10 個公測點玩?
tu10
1、本週五開始PTS,明天開始預載
2、紐約DLC新加的奇特全部加入掉落池,比如你可以在機槍UP裡刷槍彈王者了。大角和鳥人不變
3、新八人和新賽季有總共四個新奇特,還有新的具名裝備和新的裝備組
4、絕大多數的武器,尤其是所有的突擊步槍和衝鋒槍,都得到了增強
5、套裝得到了增強,沒有具體細節,簡單來說觸發天賦更容易,而且效果更強
6、傳奇的老練和精英敵人掉裝備機率提高
7、以後會多兩個周常,其中一個是捐裝備的周常,獎勵一個紅箱子,還有一個是傳奇任務周常,也獎勵一個紅箱子
8、據點儲物室裡只留一個大的黃色箱子,但會多兩件裝備,這些裝備和全局難度相關
9、PVP調整,簡單來說TTK更長了
10、製作站得到了BUFF,下限更高,上限也更高
11、週商會賣更好的武器,而且每一個週商都會賣一個具名裝備。
12、暗區裡的商人會賣暗區限定的具名裝備
13、賽季滿級之後,再升級不僅會加一級手錶等級,還會給一個箱子
有可能係針對R6 elo boosting
Ubi有權唔對每一款遊戲執行同一條款
終於肯開PTS
死左咁撚多鑊金既先後知後覺咁黎開PTS
一早開就唔會有個單野啦
係邊搵
辛辛苦苦重做木星任務,做撚埋爆頭撚屌任務,開奇特箱比把華匣子我!我屌丫
我係土狼
話匣子幾好阿
都未出無情/美夢
玩佐日PTS
把王子左輪爆炸距離好短
不過固線無限復活下比自由招技有用

綠裝 未來gs 應該會係TU10奶校服,無腦補血加攻
把新奇特步槍唔撚識用
仲打緊把狙 雖然應該都唔入流
試埋就停pts
機槍塔+ 無人機真係好撚養生
唔知捱唔捱過 TU10
無錯,真係返唔到轉頭
已經愈來愈多人用,實改啦
把狙比孤狼玩配獵頭應該唔錯
乜啲裝要打架咩我見白宮有齊唔係咩?
王子係高基傷最大賣點
爆炸真係wfc 我個人感覺
下唔會咁都改阿嘛
呢間野你第一日識咩
咩多人用就要削到變廢野架啦
係咩玩法同咩配裝?
打咗兩場傳奇國會,第一場3人用波波+回復蜂窩,第二場轉機槍塔+前鋒無人機,清得快好多!
係要入一入門口㩒無人機果吓危險啲

仲打到把大角
武器-湧動(天賦「刺擊」)
固線3件(冇天賦)
飛龍x1, 哈腦x2 食技能傷害,
全部效準技能傷害10%
天賦-玻璃大炮/ 動能量/ 技術支援/ 掩體掩護
用奇特包都得不過得15秒超載...
插件用技能加速

一入場揀個靚位裝機槍塔同無人機,
之後一直踎係個掩體度等
一場傳奇都未試過打
搵街場會唔會好難TEAM / 好難過關?
即刻試下先!
唔會,我都冇frd玩次次join野團,只要唔好on99衝就得
同埋想問用邊個職業?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞