【PC/XBOX/PS】Division 2 全境封鎖 2 討論區 【14】奇特紅裝唔易出 洗到爆肝都係得個桔

432 回覆
2 Like 1 Dislike
不斷重複打都悶,
憑意志力先撐到,而家無聊到儲詞條
儲夠成版max好療愈⋯
仲PTS緊
睇黎好驚重蹈覆轍
愛國者玩鼠疫 應該幾紅幾藍?
因為係垃圾驚 無嘢好討論 嚟嚟去去都係咁

而家俾人屌到傻先放pts 正ser又得個無聊全域活動
想問下, 有乜方法可以即時入到朋友既房?
我而家既做法係, 先入自己房, 然後打開MENU...再入朋友房....好浪費時間
有無PS4 手足可以預埋我打8人RAIDS
好想要帶鷹人但係組唔到隊打
索耶護膝 打咩先有?
https://t.me/Kikau
Sor 呢排忙,加tg交換id
Sor 呢排忙,加tg交換id
加tg交換id
add左你TG, 但係TG ban左我
最近配左套裝覺得幾好玩,所以想分享下
我無睇過啲meta build所以唔知啲top build係點

全電裝備如圖,加速同傷害
Sniper 技能刺擊:爆頭加20%技能傷害8秒
Chest 技能玻璃大砲:所有傷害加25%
Backpack 技能聯合射擊:射中敵人技能傷害加25%3秒
至於點解用大角就純粹因為傷害高,電工都打到幾十萬

機鎗塔本身每發大概140k,聯合射擊後大概180k,加埋刺擊超過200k
另外用集束地雷就2.7m ~ 4m
基本上就放機鎗塔,用sniper不停爆頭,一有地雷就丟,丟完要立即搵隻怪嚟打加技能傷害
如果再懶啲再可換埋無人機全自動化,不過唔想浪費左15%爆裂物所以用集束

聯合射擊得3秒 我不如用技術支援 而且6件金裝用溜溜球唔知你想點 最少成20秒CD
想問女妖 係狀態效果定係技能持續時間?
效果
刺擊唔用湧動(完美刺擊)?sniper瞄又慢又少5%
同埋玩波波用固線裝4件可以掉多轉

我都係打到咩就用,都唔知有呢把,而家可以去farm 下步鎗
我本身都試過用4固線,但你地唔會覺得好低傷害咩?
全校準技能傷害10%
玩波波就用爆破專家(爆裂物傷害)
再配中國光能

Btw, 而家配對場場都有一兩個係用機槍塔+無人機

你開多個tg?我add你
Add左
想問下巴打 大角點出?
我係打傳奇出
打左把湧動轉左迫擊炮塔,高傷害到仆街

但我唔慣用步槍,所以都係p416+刺擊可以鳩射
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞