【PC/XBOX/PS】Division 2 全境封鎖 2 討論區 【14】奇特紅裝唔易出 洗到爆肝都係得個桔

432 回覆
2 Like 1 Dislike
你終於搵啱方向 俾多D DETAIL你
炮塔 + 鎮暴泡
背包用支國光戰略一致
兩件飛龍
兩件哈瑙 (建譏槍袋/手/腳 因為哈瑙面同甲既插件位係紅色)
一件戈蘭(洗核心做黃 最難刷都係呢件)
全部副屬都係技能傷同狀態效果

鎮暴泡加埋插件有7發 長註咁滯
炮塔都係十幾秒CD
屬性唔洗技能加速 (插件冇得揀除外)
已經連刷咗好多場傳奇體育館同國會都無
加油 我打左50場 拉3個朋友 終於有 其他人比我
有時真係吹脹,之前Ubisofts 仲夠膽死話TU 更新後,奇特武器個掉落機率會提升返
TU10 都未更新
Er.....但係真係易打咗
試過無聊開故事模式幫打華爾街,油輪
跟手開箱⋯一日打到三件奇特
有無pc巴打可以幫手打8人 爭把帶鷹人好想要
如果奇特係稀有寶物真心呢隻game真係唔難出,打十場有五場都出奇特,分別你自己搶唔搶到咁解
重點!其實用得上手真係得幾把, 其如果堆根本就擺喺倉度等發毛
仲有刷滿數值都好易,刷2-5次已經會全滿
反而自己整果啲金裝全部都垃圾
del左pts 之後del埋個easy anti cheat
而家入唔到game 點樣可以裝番?
重裝最快
係16號更新 23號開始第二季
死ser?
30/6
Raid 2.0出爐
不過限lv40
咁佢係同逼人買個dlc有咩分別
愛玩玩,不玩滾
已經唔想打
唔係好似話會隔一個禮拜開30Lv版本?
lv30遲一星期出
冇人玩啦?
早幾日有玩番
砌左套日蝕,雖然有啲公廁但眼見其實唔係好多人玩得好
用火種+火黏/空爆極有想當年玩火冠嘅感覺,分分鐘有過之而無不及
如果啲位封得靚輸出可以仲多過火裝
朝早六點黎打個卡
新手未玩過division,買$69定$210連DLC?
點解玩唔到?要year one pass先玩到?無買要等?
我指raid2
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞