Youtuber譚杏藍真係好撚樣衰

232 回覆
702 Like 7 Dislike
洗鳩佢fb啦 係連登講有撚用
狙撚死佢
youtuber最柒既一定係yaki姐

Yaki自從同胡迪男友分手之後 正常好多
佢最近啲片睇得出佢成個人唔同左又冇以前咁臭串
不過佢而家個男朋友個樣真係唔多掂

好過陳展朗個膠樣
以前啲post好似見過話佢地分手因陳展朗玩3p?

more

好似係胡迪帶左條女上以前間舖到扑野 俾yaki知道左?

More more

More

好過陳展朗個膠樣

more

More more

More

你地想知 去召集痴線西到講啦
呢到係屌死譚杏藍

好過陳展朗個膠樣

more

More more

More

你地想知 去召集痴線西到講啦
呢到係屌死譚杏藍

召集痴線西(2)
https://lihkg.com/thread/191177

貼link埋俾佢地先,廢事等陣佢地唔識去又繼續係度講
成班學生妹跑去俾錢MK公廁港女洗
Mk丁以前我同學 同級
佢之前留過班 講野似足港女
真人同佢既自拍兩個樣黎
真人又大份又寒酸味重
我真心唔明佢有咩化妝技巧學
佢讀中五叫出名少少個陣已經將PR送既野
送俾班主任

More

屌 佢高啫 唔覺大份
你係咪瘦撚到非洲 又矮到爆炸嘅女仔
同埋 佢都話自己中學比人杯葛啦
你洗唔洗咁講人

你係MK丁?
唔撚話得佢?
MK丁正垃圾
之前有次係某一個活動場地返pt
見到佢同miss hunny
因為工作需要所以要同d artist/youtuber打招呼
Miss hunny即刻有禮貌地say hi
但譚杏藍係黑面 跟住我講左第2次hello佢先chok個勁假既樣hi返我
屌 你估我好想同你say hi咩
不過連登仔反完又點 成日都越反越紅既

利申: 不嬲都唔鍾意miss hunny同譚杏藍

咁個miss hunny算識做少少 但我都係兩個都勁憎
佢舊時仲讀緊書係coser既時候其實個樣ok
個時佢著婚紗真係j死人

photo please

http://www.ktzhk.com/plugin_bkmain.php?uid=3923384

好mk
Mk丁以前我同學 同級
真人同佢既自拍兩個樣黎
真人又大份又寒酸味重
送俾班主任

仲有冇嘢爆
youtuber最柒既一定係yaki姐

好過陳展朗個膠樣

more

唔係話仲要帶其他女上個fd開個間性玩具店扑嘢?
Mk丁以前我同學 同級
真人同佢既自拍兩個樣黎
真人又大份又寒酸味重
送俾班主任

More

屌 佢高啫 唔覺大份
你係咪瘦撚到非洲 又矮到爆炸嘅女仔
同埋 佢都話自己中學比人杯葛啦
你洗唔洗咁講人

你係MK丁?
唔撚話得佢?
MK丁正垃圾

咁公道d講我都覺得唔係大份係高
做乜冇啦啦搞人、?

MK ding呀嘛
阿Hana姐以為自己真係一姐咁款 西面西到呢

磨牙

點解dingding比人排斥

ding ding真人好閪
有friend係佢同學 佢都話冇乜人鐘意佢

睇唔出mk丁會比人排 佢都算業界入面出名果幾個
如果係真 爛花真係乞人憎過mk丁十鳩幾萬倍
希望恆仔睇到

Mkding依家上位 我真係睇唔化
書又讀唔好 sue完全係佢貴人
帶佢上咗上流 出event帶Chanel 袋

mkding自己都有話佢以前性格好差
但我睇佢後期d vlog都唔覺佢好黑人憎

我friend係話mkding拍片+對住其他youtuber嘅態度 同喺學校係完錯相反

磨牙

點解dingding比人排斥

ding ding真人好閪
有friend係佢同學 佢都話冇乜人鐘意佢

睇唔出mk丁會比人排 佢都算業界入面出名果幾個
如果係真 爛花真係乞人憎過mk丁十鳩幾萬倍
希望恆仔睇到

Mkding依家上位 我真係睇唔化
書又讀唔好 sue完全係佢貴人
帶佢上咗上流 出event帶Chanel 袋

mkding自己都有話佢以前性格好差
但我睇佢後期d vlog都唔覺佢好黑人憎

我friend係話mkding拍片+對住其他youtuber嘅態度 同喺學校係完相反
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞