Youtuber譚杏藍真係好撚樣衰

232 回覆
702 Like 7 Dislike
有冇人覺佢似大姐明?

搵到同路人
我一直覺得佢好似大姐明

佢都有自嘲過似大姐明
成班學生妹跑去俾錢MK公廁港女洗
Mk丁以前我同學 同級
佢之前留過班 講野似足港女
真人同佢既自拍兩個樣黎
真人又大份又寒酸味重
我真心唔明佢有咩化妝技巧學
佢讀中五叫出名少少個陣已經將PR送既野
送俾班主任

More

講到尾 我都係提子緊人
人地十八就月入三萬幾

好提子 咁好揾

唉 只可以講命生得好

其實只要你地份人賤啲,呃人當食生菜咁
可能你都可以架
Mk丁以前我同學 同級
真人同佢既自拍兩個樣黎
真人又大份又寒酸味重
送俾班主任

More

Mk丁以前我同學 同級
真人同佢既自拍兩個樣黎
真人又大份又寒酸味重
送俾班主任

More

想知多d佢嘅野 大家差唔多年紀
但所有野都差天共地 之前見到jade以為25歲左右
點知你問我答發現同自己差一兩年 21 2歲咋!
而加仲on99讀緊書 諗緊返咩工 傻下傻下
佢地就一星期去幾次旅行咁
Cannot agger more
佢舊時仲讀緊書係coser既時候其實個樣ok
個時佢著婚紗真係j死人

photo please

http://www.ktzhk.com/plugin_bkmain.php?uid=3923384

屌 經典 果陣追擊大佬b都有人po上黎 好柒呀暗星

Xanga未執仲多野睇
同佢visual rock 男朋友玩震蛋之類的
佢舊時仲讀緊書係coser既時候其實個樣ok
個時佢著婚紗真係j死人

photo please

http://www.ktzhk.com/plugin_bkmain.php?uid=3923384

屌 經典 果陣追擊大佬b都有人po上黎 好柒呀暗星

Xanga未執仲多野睇
同佢visual rock 男朋友玩震蛋之類的

年紀小小已經咁open
想屌
Mk丁以前我同學 同級
真人同佢既自拍兩個樣黎
真人又大份又寒酸味重
送俾班主任

More

mkding一識新fd就唔理bobo,最撚憎呢啲人貪新厭舊
佢個面型好核突
Mk丁以前我同學 同級
真人同佢既自拍兩個樣黎
真人又大份又寒酸味重
送俾班主任

More

Jade屋企真心有錢 唔拍都洗憂
但mk丁係做youtuber先咁有錢
Mk丁以前我同學 同級
真人同佢既自拍兩個樣黎
真人又大份又寒酸味重
送俾班主任

More

jade個樣好老
一開始都有睇佢同minnie d片
感覺佢地唔係名牌唔用咁 其他牌子就睇唔上手咁
佢比我感覺好bitchy 反而minnie人好nice
Mk丁以前我同學 同級
真人同佢既自拍兩個樣黎
真人又大份又寒酸味重
送俾班主任

More

Mk丁以前我同學 同級
真人同佢既自拍兩個樣黎
真人又大份又寒酸味重
送俾班主任

More

mkding一識新fd就唔理bobo,最撚憎呢啲人貪新厭舊

不如集中屌柒暗星 其他begger可以去召集痴線西都講
個臭閪幾歲,個樣好撚老

好似28,但已經成個師奶咁
Mk丁以前我同學 同級
真人同佢既自拍兩個樣黎
真人又大份又寒酸味重
送俾班主任

More

講得好 正豬西
一聽把聲就知係煙剷 隔住個mon 都覺得臭
真人D皮膚一定超差 成日soft 鏡soft 到
望眼山與水依舊 無盡的天高地厚
youtuber最柒既一定係yaki姐
Mk丁以前我同學 同級
真人同佢既自拍兩個樣黎
真人又大份又寒酸味重
送俾班主任

More

月入3萬
老老實實,柒就唔係柒,但陣八婆味出哂黎。

佢係咪大陸落黎架?
唔知點解有陣土味
老老實實,柒就唔係柒,但陣八婆味出哂黎。

佢係咪大陸落黎架?
唔知點解有陣土味

仲有種廣場大媽嘅feel
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞