Youtuber譚杏藍真係好撚樣衰

232 回覆
702 Like 7 Dislike
老老實實,柒就唔係柒,但陣八婆味出哂黎。

佢係咪大陸落黎架?
唔知點解有陣土味

佢媽講野有鄉音

[img][/img]

個豬閪樣 想呃邊個

成日以為自己係女神
成班學生妹跑去俾錢MK公廁港女洗
Mk丁以前我同學 同級
佢之前留過班 講野似足港女
真人同佢既自拍兩個樣黎
真人又大份又寒酸味重
我真心唔明佢有咩化妝技巧學
佢讀中五叫出名少少個陣已經將PR送既野
送俾班主任

More

想知多d佢嘅野 大家差唔多年紀
但所有野都差天共地 之前見到jade以為25歲左右
點知你問我答發現同自己差一兩年 21 2歲咋!
而加仲on99讀緊書 諗緊返咩工 傻下傻下
佢地就一星期去幾次旅行咁

jade個樣好老
一開始都有睇佢同minnie d片
感覺佢地唔係名牌唔用咁 其他牌子就睇唔上手咁
佢比我感覺好bitchy 反而minnie人好nice

以前返工見過minnie 佢好閪面
可能因為我一開頭唔認得佢
後尾佢走左 同啲同事再講返起先知係佢
youtuber最柒既一定係yaki姐

Yaki自從同胡迪男友分手之後 正常好多
佢最近啲片睇得出佢成個人唔同左又冇以前咁臭串
不過佢而家個男朋友個樣真係唔多掂
個fd仲靚過佢
Mk丁以前我同學 同級
真人同佢既自拍兩個樣黎
真人又大份又寒酸味重
送俾班主任

More

屌 佢高啫 唔覺大份
你係咪瘦撚到非洲 又矮到爆炸嘅女仔
同埋 佢都話自己中學比人杯葛啦
你洗唔洗咁講人
好撚虛偽
個fd仲靚過佢

佢兩個拍埋一齊顯得譚杏藍個鼻好豬

好過陳展朗個膠樣
以前啲post好似見過話佢地分手因陳展朗玩3p?
留名 等睇收皮
眼鼻有整 仲有咩

好過陳展朗個膠樣

more

收皮啦屌佢老母 佢知唔知咩叫vegan呀?唔係vegetarian呀
10月去茶木食啲奶製品1月就話自己做9個月vegan,屌
仲有vegan唔會用啲動物測試嘅化妝品
收皮啦阿嬸

人地連dragon都唔識串,
又點會識分咩係vegan同vegetatian呀

佢連 Fighting 都唔撚識串呀 之前都佢首歌俾啲學生打氣 屌你去美國掛著做煙剷吸毒 唔撚識串字?

有冇source

Mk丁以前我同學 同級
真人同佢既自拍兩個樣黎
真人又大份又寒酸味重
送俾班主任

More

好過陳展朗個膠樣

more

好似係胡迪帶左條女上以前間舖到扑野 俾yaki知道左?
Mk丁以前我同學 同級
真人同佢既自拍兩個樣黎
真人又大份又寒酸味重
送俾班主任

More

mkding一識新fd就唔理bobo,最撚憎呢啲人貪新厭舊

但又會停期po相話真友情乜乜乜
個fd仲靚過佢

個鼻有排食
Mk丁以前我同學 同級
真人同佢既自拍兩個樣黎
真人又大份又寒酸味重
送俾班主任

More

但又會停期po相話真友情乜乜乜

定期
個fd仲靚過佢

個鼻有排食

打到宜家咁嘅撚樣
Mk丁以前我同學 同級
真人同佢既自拍兩個樣黎
真人又大份又寒酸味重
送俾班主任

More

屌 佢高啫 唔覺大份
你係咪瘦撚到非洲 又矮到爆炸嘅女仔
同埋 佢都話自己中學比人杯葛啦
你洗唔洗咁講人

護主狗
個fd仲靚過佢

個鼻有排食

打到宜家咁嘅撚樣

咁佢果時真係除左個鼻都算係咁
搞到而家成個師奶樣

好過陳展朗個膠樣

more

More more
Mk丁以前我同學 同級
真人同佢既自拍兩個樣黎
真人又大份又寒酸味重
送俾班主任

More

不如集中屌柒暗星 其他begger可以去召集痴線西都講

啱呀,入黎想睇暗星啲野,點知都唔係講暗星
完啦好嘛?

好過陳展朗個膠樣

more

More more

More
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞