Youtuber譚杏藍真係好撚樣衰

232 回覆
702 Like 7 Dislike
漂白
屌你班仆街幫人上位做乜9
無人想知佢係邊個
得啦知啦
佢又樣衰又柒啦
開夠post未呀

ding ding真人好閪
有friend係佢同學 佢都話冇乜人鐘意佢

睇唔出mk丁會比人排 佢都算業界入面出名果幾個
如果係真 爛花真係乞人憎過mk丁十鳩幾萬倍
希望恆仔睇到

Mkding依家上位 我真係睇唔化
書又讀唔好 sue完全係佢貴人
帶佢上咗上流 出event帶Chanel 袋

mkding自己都有話佢以前性格好差
但我睇佢後期d vlog都唔覺佢好黑人憎

佢返中學同老師講自己月入3萬

20歲已經有3萬
Youtuber 真係易搵

做beauty youtuber 同做雞差唔多
賺青春錢 無技能又無學歷
每年咁多妹妹發明星夢長江後浪推前浪 無人氣就玩完
上一代beauty beggar 大西萍 幫主 水魚都無人睇啦

而家係得返幫主花仲會出片
有無唱歌唱到好似忍尿個條片重温?

希望恆仔睇到

20歲已經有3萬

上一代beauty beggar 大西萍 幫主 水魚都無人睇啦

水魚仲有喎 都唔少views
見到咁多人仲比佢地呃 真係
其實得萍姨係真收皮
當時最紅係佢 仲要開埋實體舖
上得最高係佢 跌得最甘都係佢
我諗除咗譚小姐 無一個夠佢當時搵得多
好噁心,之前唱衛蘭首歌唱到好似食左屎咁
好撚憎佢 督眼督鼻
有咩好討論
一陣又中魔咒
佢之前同班youtuber一齊去韓國活動
好似同班人一齊排斥其中一個靚妹
最後連搞活動個網都冇post個靚妹既相

一把年紀都咁小學雞

MK ding呀嘛
阿Hana姐以為自己真係一姐咁款 西面西到呢

磨牙

點解dingding比人排斥

ding ding真人好閪
有friend係佢同學 佢都話冇乜人鐘意佢

希望恆仔睇到

個陣my ding未算好top 個d 加上個陣真係幾mk 另一個post有
【亞視暗星懶人包】

1. 良心藝人熱衷政治(半桶水)
——戰績:家住旺角,票投新界東補選

2. 客串閒角但落力謝票,憑一己名氣將票房推至600萬
——戰績:長期以導演夫人自居(插旗)

3. 愛心女神,長戴 Vegan 光環
——戰績:重新定義Vegan lifestyle 一邊食素,一邊用動物皮革製品,用動物測試的化妝品,收化妝品廣告錢

4. 熱愛運動,渣馬女神
——戰績:唔過地毯,但自拍喊片證明有跑過,演技專業!

5. Youtube beauty界一姐
——戰績:畫眉教學治療人心,PR無搵錯人sell眉筆

6. 不遺餘力為屋企人賺錢錢
——戰績:網傳幫fans團購焗髮油食水深 (真偽無人知)

7. 鬼影變幻球
——戰績:有廣告錢就戴bra,無廣告錢就唔戴bra

8. 亞視老江湖評價後輩
——戰績:取笑連詩雅未夠班做代言人

9. 環保先驅 Youtube界第一人
——戰績:疑似將贊助商衣物變賣,無本生利,FANS又開心。一舉兩得,主客共歡

好波

收皮啦屌佢老母 佢知唔知咩叫vegan呀?唔係vegetarian呀
10月去茶木食啲奶製品1月就話自己做9個月vegan,屌
仲有vegan唔會用啲動物測試嘅化妝品
收皮啦阿嬸

收皮啦屌佢老母 佢知唔知咩叫vegan呀?唔係vegetarian呀
10月去茶木食啲奶製品1月就話自己做9個月vegan,屌
仲有vegan唔會用啲動物測試嘅化妝品
收皮啦阿嬸

人地連dragon都唔識串,
又點會識分咩係vegan同vegetatian呀
我素你老母啦臭西,去完Singapore食完肉仲話自己係素食者
我素你老母啦臭西,去完Singapore食完肉仲話自己係素食者

屌你老母成碗肉喺你面前呀 素食者
食肉絕對無問題,但扮食素就好撚虛偽囉屌你老母

啲豬好慘呀,點解要俾人煮黎食,仲要係俾呢條扮哂野嘅八婆食

20歲已經有3萬

水魚仲有喎 都唔少views
見到咁多人仲比佢地呃 真係
其實得萍姨係真收皮
當時最紅係佢 仲要開埋實體舖
上得最高係佢 跌得最甘都係佢
我諗除咗譚小姐 無一個夠佢當時搵得多

水魚幫人紋眼線個啲添 幫襯佢呢啲仲危險去美容院
佢又係得閒會幫妹妹「義務團購」添
佢最討厭唔係樣衰,

係果種用心機計算完再扮出黎既傻閪格,
自以爲係真性情傻大姐,
其實把聲好刺耳好煩膠,
好似長期食左忽得咁,

好心成三十歲人,咪扮小妹妹啦

佢個樣就咁睇冇野
但個格搞到佢個樣好八婆
三個字,冇氣質
佢最討厭唔係樣衰,

係果種用心機計算完再扮出黎既傻閪格,
自以爲係真性情傻大姐,
其實把聲好刺耳好煩膠,
好似長期食左忽得咁,

好心成三十歲人,咪扮小妹妹啦

佢個樣就咁睇冇野
但個格搞到佢個樣好八婆
三個字,冇氣質

巴打你對樣嘅要求都好低下

我覺得最神奇既,係我望第1頁咁多張相,張張相都唔同樣

我就真係認唔到啦

我就真係認唔到啦

好賤

我就真係認唔到啦

好賤

呢樣真
好多張我睇極都唔覺係同一個人
同隔離post巴絲同一個問題:究竟平時衡仔點認佢

我就真係認唔到啦

好賤

呢樣真
好多張我睇極都唔覺係同一個人
同隔離post巴絲同一個問題:究竟平時仔點認佢

啲豬好慘呀,點解要俾人煮黎食,仲要係俾呢條扮哂野嘅八婆食

有人屌過佢
佢過有d係食素前拍
有d 係扮食 無真係食
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞