Youtuber譚杏藍真係好撚樣衰

232 回覆
702 Like 7 Dislike
究竟譚杏藍幾時會比仔飛
https://lihkg.com/thread/199518/page/30?ref=ios
推爆埋呢個po先啦
唔算話好靚,但唔算樣衰掛,當然落左妝我唔知啦
呀嬸級數冇咩討論價值
把聲真係趕客
唔算話好靚,但唔算樣衰掛,當然落左妝我唔知啦

塊面四方形
個鼻有整過

明顯

塊面起角嘅 依加係咪削過黎
佢塊面方到好似個盒
把聲先係重點
重點難聽
大家好 我係小花

究竟佢幾時收皮 好撚柒
佢之前同班youtuber一齊去韓國活動
好似同班人一齊排斥其中一個靚妹
最後連搞活動個網都冇post個靚妹既相

一把年紀都咁小學雞

MK ding呀嘛
阿Hana姐以為自己真係一姐咁款 西面西到呢
佢舊時仲讀緊書係coser既時候其實個樣ok
個時佢著婚紗真係j死人
仲有佢唱歌真係好難聽
個唱腔好撚做作
個時佢著婚紗真係j死人

photo please
對眼咁靚 但個鼻
𡁻曬

對con咁靚 但個眼
𡁻曬
之前有次係某一個活動場地返pt
見到佢同miss hunny
因為工作需要所以要同d artist/youtuber打招呼
Miss hunny即刻有禮貌地say hi
但譚杏藍係黑面 跟住我講左第2次hello佢先chok個勁假既樣hi返我
屌 你估我好想同你say hi咩
不過連登仔反完又點 成日都越反越紅既

利申: 不嬲都唔鍾意miss hunny同譚杏藍
佢之前同班youtuber一齊去韓國活動
好似同班人一齊排斥其中一個靚妹
最後連搞活動個網都冇post個靚妹既相

一把年紀都咁小學雞

MK ding呀嘛
阿Hana姐以為自己真係一姐咁款 西面西到呢

逃學威龍mk ding
把聲先係重點
重點難聽

老牛聲
譚杏藍本人留下一個負皮

而家3個負皮
譚杏藍一個
司徒夾帶一個
恆仔一個
啱數
個時佢著婚紗真係j死人

http://www.ktzhk.com/plugin_bkmain.php?uid=3923384
個時佢著婚紗真係j死人

http://www.ktzhk.com/plugin_bkmain.php?uid=3923384

愛的沙灘日
記得之前明明啲人話佢好靚 宜家點解變左咁
有冇人覺佢似大姐明?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞