[偽黃]沙田馬鞍山偷鞋賊 想扮黃洗底?

829 回覆
1330 Like 21 Dislike
比我會扮藍報驚同班狗夾好晒時間地點
佢一出現就拉鳩佢啦
犯法gaaa呢啲仆街唔可以姑息
下次佢唔偷鞋偷第二一樣仆街
樓主太仁慈
我唔同意做過衰嘢但支持五大訴求等於扮黃
但做過衰嘢,黃 唔係一個充分求情嘅理由
屌你呢啲波鞋膠真係好撚on9 個樣又成個玩具mk撚咁
小心又比人屌分化
你話佢偷鞋係為養家糊口都情有可原。。。
咁撚有錢買個2皮幾既大陸仔Style既袋,仲要認自己係黃,影撚衰晒正仆街黎
黃?
唔撚報警都on撚9
幾好笑
黃就原諒你
呢啲真曱甴嚟,拉
一開始就應該報驚做大佢啦
洗驚佢咩地鐵站咁撚多人 有咩啲狗一出黎一槍都fer低左佢啦
知你想幫件事
但比著我係個犯而家會掩住口笑啦執返身彩
望就望有人識個犯會起到佢底再比料差佬拉佢
可以既話就報警去管理處拎cctv紀錄啦
咁都百幾正評
連登仔真係
放左個賊仲好意思大大聲話比人聽
諗住上嚟拎光環定點
賊就係賊佢唔搞你就得?
樓豬都好撚自私
你自己都睇得出佢係慣犯啦
仲包容了事
唔好同我講報狗無用
你試都未撚試
黑警捉唔捉人就另一回事

不過可能事情發生太快
樓豬唔識點應對
算係咁啦
下次報狗啦唔該
樓主請幫pin 置頂

偷鞋就固然唔啱,仲要用黃嚟脫身
絕對唔應該做,大家要注意自身品德

更重要嘅係大家可以睇吓呢個會員嘅留言
”Peter攞料”
spin主題 打稻草人 講埋啲極端例子
瘋狂引戰講啲無意義嘅爭論點
想影響黃絲形象
完全就係搞亂連登討論風氣嘅人

我覺得我地要做嘅事唔應該block呢啲人
而係令cd-rom同其他會員了解五毛嘅行為特性
令大家嘅獨立思考能力提高
連登先可以光復呀!
樓主好波
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞