[偽黃]沙田馬鞍山偷鞋賊 想扮黃洗底?

829 回覆
1330 Like 21 Dislike
知名五毛
呢個acc掦左啦,帶唔到風向㗎啦
俾錢買新㗎啦柒頭
其實Peter攞料講得冇錯

呢單野 最多鬧隻賊仔想用黃絲身份嚟攞著數、求情、甩身,以為所謂同路人就唔會被屌

不過講得兩句好難驗證佢係咪真黃
話晒原本我夠以為所有上一代都係廢老藍絲,點知有咁多阿叔師奶 甚至支那口音阿嬸都黃
而且唔少自細讀書已經品行麻麻嘅mk仔都係黃啦
唔好以為政治立場同個人品行一定會掛勾先得㗎
最多話佢係黃應該有腦啲,但唔一定係乖乖仔㗎喎

不過成件事個重點根本唔關佢黃唔黃事
佢真黃假黃都好,做賊就係抵屌啦,如果香港警察唔係黑警,一早應該報警拉鳩個賊
總之,的確係屌佢用黃嚟轉移視線啱啲,冇根冇據冇理由無啦啦話人扮黃

但我唔知Peter咁堅持呢個point嚟覆post係咩原因
你驚啲品行衰d嘅黃絲見到會有hard feeling 嗎
不過anyways 大家鬧人前多啲諗下個邏輯都啱嘅
知名5毛??
啱啱起咗Peter底覺得佢思路全部好清晰
政治光譜咁複雜 冇話邊個啱嘅 最多話佢偏"熱狗"屌開泛民 又玩開膠用反話開post啫

但起完底 我反而好欣賞Peter咁有自己諗法
hi 推下先
我理得你紅橙黃綠青藍紫
總之偷嘢就係唔啱
話之佢真定假,呢d無良知既人學人講黃收檔啦
點解要偷人地著過嘅鞋出去賣 如果個個人有腳臭嘅話對期點賣得出
樓主小心d佢記得你邊棟樓,淋你紅油
Push
block 咗佢好耐,次次都有負評佢
on9
鞋都有s/n
個賊又弱智嘅 影埋個serial number出嚟
報警啦 黃你老母
marketing嘅方法,等你覺得佢抵賣得貴。
今時今日印個serial number成本好低。
食屎啦佢cheap到死 偷野被人斷正扮黃
仲咩唔開佢波
交收果陣搵班fd
黨鐵站開波 自然有黨鐵狗/藍絲報狗 樓主睇落咁年輕 蝕章呀
比人偷過對白波鞋 著得幾次 諗起都嬲
報警啦
衫褲都買二手,我覺得好痴線
話哂貼身用品
黑到咁都有人偷
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞