[偽黃]沙田馬鞍山偷鞋賊 想扮黃洗底?

829 回覆
1330 Like 21 Dislike
好明顯條友係基佬戀腳辟,偷黎索同J順便賣鞋
樓主潛左水?
定比個偷鞋賊搞店左

唔報警咪日驚夜驚
樓主其實驚閪咩,一有事就老死都話係佢報復。你睇下佢仲夠唔夠膽係你附近岀現
但樓主唔見左啦
其實如果班狗有mon po咪知我都係黃 到時報狗佢地唔受理不特止 知我係黃 仲會做鳩返我 砌我山豬肉 我唔想原告變被告所以報狗有好多野要考慮 你地講就兇狠 做就碌撚 好大壓力架大佬
一齊send信去佢公司投訴
純推測:樓主報驚➡️樓主話自己黃 涉嫌同多宗暴動案有關 交幾舊水保釋 搜身搜屋沒收電腦電話➡️要求提供買對鞋既收據 冇=涉嫌盜竊➡️樓主po左個條Kenny既電話同幅相 侵犯私隱轉交私隱專員跟進➡️懷疑樓主報假案 妨礙司法公正 將發通輯令➡️冇證據 唔立案 再嘈告阻差辦公

建議樓主報驚前搵定星火
屌你事但一個後生仔都黃啦
拉曬200萬

條友一定會再偷野 唔好信
不過樓主無事上返水就好
你起左佢底 放佢張上網
建議你小心少少 最好屋企門口裝個cctv
好難擔保佢係痴線佬
神探
就咁睇個神偷先係黃,樓主係藍到岀汁!!!樓主應該報警拉黃屍!!!
就係驚咁樣依家班狗根本唔講道理 佢地想點就點
咁你報左未
拍定片 不自殺先啦
你唔拉個賊我地呢d街坊點算
打柒佢啦
黃就大撚曬? 黃係為人基本
有受過教育正常都係黃啦 攞出黎講我更加懷疑你
講緊你啊 柒頭
諗諗下 推左咁多版都冇人貼個賊d相 個carousell account又冇比人刪 背景唔簡單 有可能係狗/狗家屬
有common sense都知而家報驚=玩命
搏唔過 好漢不吃眼前虧
Diu....
樓主唔po姐 點解果啲聲稱識個賊嘅人都唔po佢個樣出嚟?

拎個下有 Intention to permanently deprive property of others就有
還返唔代表無偷
擺係門口即係垃圾啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞