追擊Ig shop ( miffi.i ) 聲稱黃店但幫襯藍店態度又閪、衛生差、無牌經營、不合理收費兼蛋糕劣質

402 回覆
123 Like 8 Dislike
點可以俾佢改頭換面就翻生 推
多謝你仲繼續幫推
有冇人fact check到間rainbow_cakery,係咪真係miffi.i,想開新post update,但驚搞錯
係條仆街
巴打有料爆?
我睇返啲留言,暫時有嘅料係有一位巴打話去過間鋪,見到個閪店主,同埋兩間啲蛋糕好似
支持繼續追擊
偽黃已經可恥
仲要咁寸
唔好俾佢翻生呀
push
我都係咁諗
一陣追擊錯就仆街了
我睇晒成個ig,真係冇咩證據,證明係同一個人
如果間鋪真係閪店主嘅話,我諗成個ig都唔係佢打理

不過我睇睇下見到佢喺牌到寫字要加$20,星球蛋糕要其他色又要加$50。同埋睇佢facebook,發現都幾多人屌佢,話落單等勁耐都唔覆,畀咗錢又係勁耐先覆
睇睇下又有啲熟悉,當然只係我個人觀感
點會唔係佢打理 佢呢d要賺到盡既人點捨得唔做生意厄人
睇個ig似係個男店員打理
而實體鋪就有巴打話見過閪店主,但冇圖就有啲可惜
Cls 原來有個客買星球蛋糕,發現rainbow cakery冇俾個槌人
就算間嘢唔係閪店主嘅,佢哋個經營風格都幾似
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞