追擊Ig shop ( miffi.i ) 聲稱黃店但幫襯藍店態度又閪、衛生差、無牌經營、不合理收費兼蛋糕劣質

402 回覆
123 Like 8 Dislike
冇咩學識
整蛋糕又垃圾
就收斂d啦
都唔知憑乜野閪到咁
容許我引用上個post 有人問我哋點解要做呢間舖
我想講返清楚 我相信絕大部份嘅苦主原本同佢都係冇仇冇怨
不過我哋唔忍心見到有人借黃店呢個名favour自己嘅個人利益
相信呢位巴打都係支持黃色經濟圈嘅
咁更加就要做返好黃色經濟圈
只有每間黃店自己自律呢個經濟圈先可以繼續做落去

我哋亦都唔係冇嘢搵嘢嚟搞 故意批鬥
你可以見到幾個po嘅論據都係建基於evidence
所以佢請佢老竇食
Pish
Push
冇學歷
冇一技之長
冇樣冇身材
如果執柒咗間垃圾店
都唔知之後有咩可以做

諗起都興奮
樓主好犀利 整合左咁多野

有無人1823投訴佢?
我想問有無template 咁可以大家一齊告9佢
等緊佢public番ig啊
有啲指控又唔清楚有啲又不敢苟同即係點啊
話佢對話閪又亂加錢又遲到工作室又亂個啲上面都有哂對話同圖
而且佢對朋友點樣關唔關我地事啊 宜家又唔係同佢做朋友 做生意咋都要比佢閪 定係你覺得啲客唔係佢朋友 所以可以盡情閪啲客唔緊要啊
佢個ig bio del哂啲嘢 係咪就摺啦
係就快啦屌
不過摺咗可能又開過第二間
再開再狙擊
佢照舊用自己個名嘅銀行户口都會知係佢嚟
一係改名囉柒頭
擺一大堆藍莓落個餅到都叫蛋糕?
如果你識店主,麻煩你叫佢對客咪撚甘閪喇。
有啲人查詢下又係度話人煩。
仲要出story屌9人個下真係極冇品。
佢又唔係咩蛋糕大師
做生意之前學下禮貌先。
唔梗要,我哋幫佢貼返,好彩之前有巴打cap低
咁快del,係咪身有屎呀

如果冇做虧心事做咩del晒d野啊
牌照號碼又冇咗 落單電話又冇咗
好想瘋狂有禮貌咁落單
麻煩落單時比啲禮貌!
最鐘意嘅落單須知同埋gel甲縮時都無埋啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞