以敵人黎講,CY 真係睇得幾通透

273 回覆
1504 Like 21 Dislike
原來唔信689=拒絕思考
智商低到要信689
cctai真係得啖笑
你有冇諗過冇本土,冇新泛民,舊泛民嘅可能性?
你有冇睇過宜家討論緊嘅各區參選名單?
你有冇做過d咩去解決面前嘅問題?

最好翻返嚟做特首
打官司,佢贏硬
輿論壓力,佢係care既一早答應左5大訴求啦
Laugh die me 一日唔死一日都有新聞
人地當年坐正時已經知你班泛民老野呃香港人票
唔怪知得出一句:有時真係忍唔住笑
退一步講,唔講歷史
集中諗點令參選同當選者點攬炒啦
其實前排區議員同立法會夾佢地係好事
至於講咩驚DQ
未DQ點知咁做唔得
再者DQ左咪俾子彈外國囉
689又未痴得曬
已decay 係廢物
遲早變成日本咁(政治世襲化)
港獨之父唔係流既

佢橕蘋果既堅持勁過好多人
叫你日日刨哂成份實體蘋果你估易
咁你投一票都唔會要你好多本
唔係有心攬炒既,35+唔需要佢
如果冇本土派出選,我果票泛民係唔會拎到得
由上年6月開始已經好撚清晰,只靠老泛民就係唔撚work
咪撚再屌人分化,好撚肉酸
泛民為份人工搶撚住要出選而又冇攬炒ge決心的話,
我果一票唔係一句和勇不分就要比你
一早Block左
我覺得係時候搞番清楚

支持35+係一件事

支持咩人入去35+又係另一回事

唔可以說服左啲人支持35+
之後就混水摸魚放埋啲黃碧雲咁嘅人入去綑綁一齊

35+ 唔等於求其數夠人頭就收工
尤其係香港仲有人可以揀嘅時候

有人想襯亂混入35+裡面
反對呢啲人,唔等於反對35+呢個理念

但啲人就成日撈埋一齊要人一係全部食哂,一係全部唔好食
佢講得岩呀 所以泛民無攬炒既心 就比D肯攬炒既人上 唔洗你地咩飛
唔該你啦 你而家講唔信689 係建基於佢身份 唔係建基於言論

按你邏輯,689講「老母係女人」你都應該要講「689都信既人係低能」?

屌 學人講智商 連一句說話既基本邏輯都攪唔清就唔好學人講智商呢兩個字啦 正宗青頭教屌閪
其實民主黨唔出黃碧雲就會贏番好多掌聲
又有助黃營團結

點解係都要推佢出黎?
驚淺藍票流失嘅 搵佢枱袁海文橋唔得咩
所以中共唔信佢
重點係事實係除左本土以外其他人包括泛民同建制都係一撚樣,我到依加都諗唔明點解可以投票比一班支持一地兩檢,高鐵撥款,港豬澳,修改議事規則...下刪十萬字既人,呢班賤民一係就同建制一齊投贊成,一係就缺席會都唔撚開做白票撚。你叫我冇本土投賤民真係不了,你地要含含埋我個份,我就只投本土既姐
屌條友根本就係想加深裂痕,呢啲小人一搵到位就喺度插科打諢,難為連登仔仲當佢神咁拜
我明
我真係明
屌泛民我絕對唔手軟,佢地做L過嘅衰嘢講幾日都講唔L完
選舉係個人選擇,冇本土投白票都唔係問題
我上面嘅論述只係針對689嘅分化言論,如果200萬人嘅一半會先投本土再投泛民
本土嘅影響力就絕對不容忽視,有機會去到今屆區議會嘅比例咁
請問點無理法
你尋日冇睇新聞?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞