以敵人黎講,CY 真係睇得幾通透

273 回覆
1504 Like 21 Dislike
港獨之父其實幫緊我地
因為區議會同立法會唔同玩法
區議會佢地坐唔哂,
無實權又人工低
有位剩俾素人梗同你結盟

立法會就唔同
人工高又有實權最中共或外國講數
選情又唔會好似區會51%票就會搶哂所有位置
埋數最多只會變3:2
位置一少就會搶崩頭
變成收割同路人比攻擊對家更有效果
唔止泛民, 建制都爭崩頭你唔知遮
証據?你問返泛民咁多年黎做過乜先啦

做打手唔緊要 但都睇下你老闆做過d乜 崩口人忌崩口碗呀
政治從來都係不計成本嫁,尤其係土共呢d年年用十幾億維穩既,阿爺叫到,港共會在乎個少少錢?
又畀你兜到點都贏
證明五毛真係唔驚冇工開,明眼人都睇得出 錯誤執行者 係五毛
689分化又成功
Kol689
佢真係做得好出面, 係咪手足黎?
佢究竟係自己人定對家
好難捉摸
唔好意思, 借一借位
https://lihkg.com/thread/2009082/page/1

【每日任務@9/5】
🖕🏽OTO🖕🏽
https://facebook.com/OTOHK
:rage:1.派嬲 🗣2.洗版 :no_good:🏻♀3.永久抵制

OTO按摩椅夾腳45分鐘!
bit.ly/2yx6Et6
————————————-
Subscribe我地,做日任!
t.me/sayno4tvb
我地新出左facebook喇!
www.fb.com/sayno4tvb
推到TVB執笠為止!☠
佢唔係不嬲都撐64 咩 佢同林鄭都可能係間諜
黃碧雲同泛民班傻屌真係兩邊不是人
講政治力, 689>777
689教你要點做,咁大家都識做啦
689 教緊大家點做呀屌
佢依幾日講既野值得參詳
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞