以敵人黎講,CY 真係睇得幾通透

273 回覆
1504 Like 21 Dislike
2個鐘喇仲未有SOURCE? 定係議助新AC?
我反而覺得佢係想分化多,我真係希望老泛快啲覺醒同本土派傾掂佢,如果唔係又中伏,佢都識咁講對家肯定用嚟大做文章,話啲人係貪錢唔係為香港,而家狗咬狗骨
同cctai d人講呢d都哂氣
有咩問題?你不如講下689講「老母係女人」係咪應該唔信丫?
呢樣唔否定
只係講緊「係完全無人有異議的」
你可能唔啱聽, 佢係咁多個特首中, 最識玩政治
我又問返你呀
「老母係女人」同689果段野有咩關係呀
689果段野又有咩證據去支持?
係睇得幾透 第一句都已經講出重點
就係你本土素人目前根本無say
與其講話咩35+唔需要唔係真心攬炒既人呢D說話自己打飛機
不如諗下點解今時今日泛民仲係咁多香港人buy 咁多鐵票
點解本土/素人唔夠泛民大聲 點解泛民做到大台 本土/素人做唔到
你就算唔投全部泛民全部投白票 都唔代表本土/素人會壯大到
無錢無權個問題都係無解決到
玩到俾人叫做港獨之父
學他, 不了
證明有班私怨撚真係共諜囉
唔係
佢屌得幾有道理
陳云係私怨
其實條友真心醒嘅好在無連任
「以一個政黨嘅角度去諗,想maximize能夠出選嘅人數,咪要協調咗先」
點解睇唔明
今日施生提黃圈要發展B2B
依家太側重 B2C 發唔大
敵人反對我支持
689反泛民所以我地一定要投泛民
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞