以敵人黎講,CY 真係睇得幾通透

273 回覆
1504 Like 21 Dislike
689:黃營難以團結 難成大氣 一句道出重點
原來得熱狗/泛民同建制派
賤登仔既質素就係得咁多,真係可鳩憐
其實有冇諗過35+之後應該點樣爭取五大訴求
算啦,慳返啖氣啦
咁唔信689唔通信班飯民老電池呀?

飯民既record係好既會俾689質疑到?

你呢種坐住個腦拒絕思考既人真係好笑
本土素人在初選擊敗泛民老屎忽
邊條片教,想學

利申只投本土/攬炒派
飯民要做低本土
其實唔洗玩初選
嗰幾個人都唔洗退選
689明顯分化緊啦
一個二個endorse條老人做乜9
個問題係人哋想做低成個民主陣營
我都唔buy犯民 但係點解要攞個敵對陣營嘅人嘅睇法做依據
人哋就係想你鬼打鬼 兒登仔你哋又真係跟住吠

而家個氣氛同16年無分別 本土打泛民 之後本土自己入面又鬼打鬼
又要話建制內35+冇用 又諗唔到有咩方法喺建制外突破
做唔大個餅之餘輸返轉頭 人就繼續俾人拉
唔明,其實唔係有初選咩?點解要咁早傾退唔退選。一齊入去初選唔得?
白票撚都係,全家生癌落地獄永不超生

講緊係議會入面投棄權票/缺席連會都唔撚開個班議只
大於埋泛民素人同泛民老人點解唔大於埋建制?同一班人黎架喎
講完有冇笑
笑咩?
原來小麗老母退左選
35+ 同發大有衝突?
先唔好理689係紅
其實佢講得好啱
笑你打漏左句

幫你加返
冇舊先投建制
dq咪要重選又要打官司又要承受輿論壓力囉
唔使本咁建制唔使出黎選唔使派錢唔使種票啦
佢想,但係佢除左咀炮無方法打壓本土
泛民打壓本土,每四年一句「大局為重」「35+」,一下就食哂你本土絕大部分資源,一沉不起
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞